Vatandaşlara tetanoz bilgilendirmesi

Sinop Türkeli Meslek Yüksekokulu tarafından vatandaşlara ve öğrencilere yönelik, tetanoz hakkında bilinçlendirme ve bilgilendirme etkinliği düzenlendi.Türkeli Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Sefa Haktan Hatık tarafından yürütülen Gön...

Sinop Türkeli Meslek Yüksekokulu tarafından vatandaşlara ve öğrencilere yönelik, tetanoz hakkında bilinçlendirme ve bilgilendirme etkinliği düzenlendi.
Türkeli Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Sefa Haktan Hatık tarafından yürütülen Gönüllülük Çalışmaları Dersi kapsamında, Türkeli halkı ve Meslek Yüksekokulu öğrencileri için tetanoz hakkında bilinçlendirme ve bilgilendirme etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, tetanozun bulaşma yolları, belirtiler ve aşı ile korunma yöntemleri gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı.
Etkinlik sonunda, tetanozdan korunmanın ayrıntıları özetleyen broşürler dağıtıldı ve tetanoz aşısı ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Toplumun bu tür hastalıkların yayılmasına karşı bilinçlenmesinin önemine dikkat çekilerek, düzenli sağlık kontrollerinin ve aşılama programlarının ihmal edilmemesi hatırlatıldı.

Sağlık Haberleri

Kars Harakani Devlet Hastanesi’nde normal doğum bilinçlendirme standı açıldı
Meme kanserine ‘pembe kurdele’ ile dikkat çekildi
Huzursuz bacak sendromu: Uyku kalitenizi tehdit eden gizli düşman
Anne adaylarına normal doğum teşvik ediliyor
Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi kadrosu büyüyor
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne çocuk acil, ameliyathane ve yoğun bakım binası yapılacak
Gazze’nin kuzeyinde çocuk felci aşı kampanyasının son aşaması ertelendi
Kekemelik çoğunlukla 2-6 yaş arasında ortaya çıkıyor
Antalya’da 4 bin 471 adet hasta yatağı yardımında bulunuldu
Op. Dr. Servet, damar cerrahisindeki yenilikçi yaklaşımları anlattı