Vali Yiğitbaşı: “Gazilik, şehitlik mertebesinden sonra gelen en şerefli unvanlardan birisi”

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, gaziliğin Türk milletinin tarihi boyunca şehitlik mertebesinden sonra gelen en şerefli unvanlardan birisi olduğunu söyledi.19 Eylül Gaziler Günü Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen p...

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, gaziliğin Türk milletinin tarihi boyunca şehitlik mertebesinden sonra gelen en şerefli unvanlardan birisi olduğunu söyledi.
19 Eylül Gaziler Günü Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen programlarla kutlandı. Kutlama töreni Vali Yiğitbaşı ve beraberindeki protokol üyelerinin Atatürk büstüne çelenk sunmaları ile başladı. Ardından protokol termal bir otelde gaziler için verilen davete katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası başlayan programda konuşan Vali Yiğitbaşı, gazilerinin toplumda yeri ve önemine dikkat çekerek, kendilerinin Türk milletinin her daim başının tacı olduğunu vurguladı.
Gerçekleştirilen programı gaziler aileleri ile birlikte katılırken, aileler protokol üyeleri ile hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmedi.

Türkiye Haberleri

Ankara’da "19 Eylül Gaziler Günü" kutlandı
Tatvan’da AFAD ekipleri sürücülerin yardımına koştu
Jandarma, Kore gazisini Hasan Dede’yi unutmadı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Dünya, Filistin’deki işgale kör ve sağır"
Peygamber sevgisi anlatıldı, meydanlar doldu
Bozkır’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliği
Antalya’da Gaziler Günü gururla kutlandı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: “Atatürk Havalimanı terminalini ‘Terminal İstanbul’ projesiyle dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi haline getiriyoruz”
Müge Anlı, 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu’nu gündeme taşıdı
Maltepe’nin ‘huzur’u için bir araya geldiler