Vali Turan ’Orman Temizleme’ etkinliğine katıldı

Kırklareli Valisi Uğur Turan, Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonu, Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğiyle 81 ilde eş zamanlı düzenlenen etkinliğine katıldı.Etkinlik, Kırklareli’ne bağlı Kavaklı beldesinde bulunan, kent ormanında ge...

Kırklareli Valisi Uğur Turan, Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonu, Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğiyle 81 ilde eş zamanlı düzenlenen etkinliğine katıldı.
Etkinlik, Kırklareli’ne bağlı Kavaklı beldesinde bulunan, kent ormanında gençler ve gönüllülerin katılımı ile gerçekleştirildi. Etkinlikte ormanda bulunan atıklar toplanarak temizlik çalışması yapıldı.
Kırklareli Valisi Uğur Turan etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada, yeşil vatan ormanları koruma ve çevre bilincinin artmasını temenni ederek, temiz çevrenin gelecek nesillere bırakılacak en değerli miras olduğunu belirtti ve herkesin bu konuda duyarlı olmasını istedi.
Etkinliğe Vali Turan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cemalettin Akyüz, Gençlik ve Spor Müdürü Emrah Yüksel Babuşcu, Orman İşletme Müdürü İsmail Karakaya ile üniversite öğrencileri katılım sağladı.

Vali Turan ’Orman Temizleme’ etkinliğine katıldı

Yaşam Haberleri

Güllük Lagünü’nde çevre temizliği
Örümcek Ormanları’nda "Ormanlar İçin El Ele" etkinliği yapıldı
Muş’ta 500 genç el ele çöp topladı
Osmaniye’de ormanlık alanlar temizlendi
Siirt’te 105 yapının yıkımı tamamlandı
Ormanlar karış karış temizledi
Başkan Uysal:" Türkiye tarımda içine düştüğü kısır döngüyü kıracak"
Manisa’da el ele verip ormanı temizlediler
Yoğun kar nedeniyle mahsur kalan yaylacılar kurtarıldı
Van’da gençler ormanlık alanda temizlik yaptı