Vali Çiçek: "Bu şehirde gençlerimizi zehirleyemeyeceksiniz"

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, yüklü miktarda uyuşturucu maddenin yakalandığı operasyonla ilgili olarak, 'Bu şehirde gençlerimizi zehirleyemeyeceksiniz' dedi.İl dışından Kayseri’ye uyuşturucu madde sokmaya çalıştığı tespit edilen 4...

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, yüklü miktarda uyuşturucu maddenin yakalandığı operasyonla ilgili olarak, "Bu şehirde gençlerimizi zehirleyemeyeceksiniz" dedi.

İl dışından Kayseri’ye uyuşturucu madde sokmaya çalıştığı tespit edilen 4 kişiye, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda tırda zulalanan 5 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü.

Vali Çiçek: "Kayseri’ye söz verdik"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de, başarılı operasyonla ilgili sosyal medya hesabında açıklama yaptı. Mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini kaydeden Çiçek, "Kayseri’ye söz verdik. Bu şehirde gençlerimizi zehirleyemeyeceksiniz. Bu sabah Emniyetimiz ilimize giren bir tırda zulalanmış 5 kilo metanfetamin yakaladı.Uyuşturucunun kökünü kazımak için gece gündüz durmadan çalışan zehir taciri alçaklara göz açtırmayan Kayseri emniyetini kutluyorum ve bir kez daha tekrarlıyorum; Hiç bir gencimizi uyuşturucuya feda etmeyeceğiz. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

Türkiye Haberleri

Vali Aydoğdu, muhtarlar ve esnaf temsilcileriyle toplantı yaptı
Emniyet Müdürü Erkol’dan Bayburtsporlu oyuncalara tatlı ikramı
Kur’an kursu öğrencileri harçlıklarını depremzede çocuklarla paylaşmaya devam ediyor
Başkan Bozbey: "Bütçemizden yapılan kesintiyi Bursa adına kınıyorum"
Aksaray’da Kitap Günleri’nde İsrail’in saldırıları konuşuldu
Bitlis İl Sağlık Müdürlüğü’nde devir teslim töreni
Göz kamaştıran mega yat ’Ecstasea’ Fethiye’de
Kayseri Büyükşehir Belediyesi: "İşçinin yapmış olduğu ihlaller, araç içi kamera kayıtları ile sabittir"
Çanakkale’de ’Huzur ve Kardeşlik Buluşmaları’ projesi başladı
Tatvan’da dolu ve sağanak yağış etkili oldu