Vali Çelik’ten Kurban Bayramı Mesajı

Niğde Valisi Cahit Çelik; Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında bayram günlerini dayanışma ruhunu, kardeşlik hukukunu pekiştirecek bir fırsat olarak görmek gerektiğine değindi.Sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygula...

Niğde Valisi Cahit Çelik; Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında bayram günlerini dayanışma ruhunu, kardeşlik hukukunu pekiştirecek bir fırsat olarak görmek gerektiğine değindi.
Sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının tazelenmesine vesile olan bayramların, geçmiş ile gelecek arasında güçlü bir bağ olduğunu ifade eden Vali Çelik; "Bayramlar milli ve dini değerlerin, gelenek ve göreneklerin tazelendiği, insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duygularını kuvvetlendirmekte, birlik ve beraberlik şuurunu güçlendirmektedir. Umutların yeşerdiği, iyiliklerin filizlendiği, dayanışmanın ve yardımlaşmanın arttığı bayram günlerini dayanışma ruhumuzu, kardeşlik hukukumuzu pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Aziz hemşehrilerim; bayram seyahatleri esnasında trafik kurallarına uymanızı, yorgun ve uykusuz bir şekilde yola çıkmamanızı, özellikle hız kurallarına azami derecede riayet etmenizi istirham ediyorum. Bayram günlerimizi acı haber ve hadiseler ile yasa kedere boğmayalım. Başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere; Niğdeli hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en derin sevgi ve muhabbetle tebrik ediyor, bayramın ülkemizle birlikte tüm mazlum coğrafyalara ve dünyaya barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

Türkiye Haberleri

Uzman doktor uyardı: Her 8 kadından biri meme kanseri ile karşılaşıyor
FETÖ elebaşı Gülen’in ölümüne böyle sevindi: Lokantasında bedava tatlı dağıttı
Rusya ve Kuzey Kore bayraklarının Ukrayna cephesinde görüldüğü iddiası
Amerikalı şefler, Türk genç şeflerle mutfağa girdi
Köyceğiz’de Müftülük ‘Ailede Mahremiyet’ programı düzenledi
Çeşme’nin 30 yıllık su sorununu kökten çözülüyor
Yurtta hava durumu
Bağcılar’da 15 Temmuz şehitleri anıldı
Isparta’da emniyet ve jandarma teşkilatına 11 araç
Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasının yeni hizmet binasının açılışı gerçekleşti