Vali Aslan LGS şampiyonlarını ağırladı

DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Selçuk Aslan, LGS’de tüm soruları yanıtlayan Bahçeşehir Koleji öğrencisi Yağız Eker ile tek yanlış yapan Bilgi Ortaokulundan Batın Acar ve Mehmet Akif İnan Hafız İmam Hatip Ortaokulundan Zehra Ecrin Gür’ü makamında...

DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Selçuk Aslan, LGS’de tüm soruları yanıtlayan Bahçeşehir Koleji öğrencisi Yağız Eker ile tek yanlış yapan Bilgi Ortaokulundan Batın Acar ve Mehmet Akif İnan Hafız İmam Hatip Ortaokulundan Zehra Ecrin Gür’ü makamında tebrik etti.
Vali Selçuk Aslan, LGS şampiyonlarını makamında ağırladı. Aslan, LGS 2024’de 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi olan Düzce Bahçeşehir Koleji öğrencisi Yağız Eker ile sınavda tek yanlış yaparak üstün başarı gösteren Bilgi Ortaokulu öğrencisi Batın Acar ve Mehmet Akif İnan Hafız İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Zehra Ecrin Gür’ü tebrik ettik.
Aslan, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle gurur duyuyoruz. Evlatlarımızın başarılarının mimarı olan tüm öğretmenlerimize, eğitim camiamıza ve ailelerimize de emekleri için ayrıca tebrik ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Eğitim Haberleri

Müdür Atael, ilçede inşaatı devam edem okul ve kurumları yerinde inceledi
Bilecik’te mezuniyet coşkusu yaşandı
Hukuk mesleklerine giriş için sınav Eylül ayında yapılacak
Şampiyonlara ödül
OMÜ İlahiyat Fakültesi mezuniyetinde İsrail tepkisi
Minikler trafik kurallarını öğrendi
Kadın girişimci adaylarına yapay zeka eğitimi
FÜ ile SGK arasında protokol imzalandı
LGS’de dereceye giren öğrencilere 10 milyon TL’lik ödül
SUBÜ’den Arnavutluk’ta bir iş birliği daha