Uyuşturucu tacirlerine jandarmadan darbe: 3 tutuklama

Aksaray’da uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, uyuşturucu madde ele geçirirken, 3 gözaltına alındı.Operasyon, Aksaray merkezde 2 ayrı ikamete yönelik gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, uyuşturuc...

Aksaray’da uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, uyuşturucu madde ele geçirirken, 3 gözaltına alındı.
Operasyon, Aksaray merkezde 2 ayrı ikamete yönelik gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çeşitli çalışmalar yapan İl Jandarma komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri 3 şahsın uyuşturucu imal ve ticaretini yaptığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen jandarma ekipleri isim ve adresleri belirlenen şüphelilere yönelik takip başlattı. 3 gün süren teknik ve fiziksel takibin ardından yeterli delillerin toplanmasıyla operasyon için düğmeye basıldı. İki ayrı adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda D.K., Ç.D. ve Y.E.Ş. isimli 3 şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, evlerde yapılan aramalarda 130 gram metamfetamin, 6 gram psikotrop hap, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet tabanca, 1 adet tabanca şarjörü ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 24 bin 505 lira nakit para ele geçirildi.
Gözaltına alınan ve jandarmadaki sorgularının ardından Aksaray Adliyesine sevk edilen 3 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Bariyere ok gibi saplanan otomobilde bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı
Ağrı’da okul servis araçları denetiminde 34 bin TL ceza kesildi
3 milyon TL değerindeki altın ve dövizle yakalanan 3 dolandırıcı tutuklandı
Bakan Yerlikaya’dan "yenidoğan çetesi" açıklaması: "22’si tutuklu bulunan şüphelilerle ilgili yargılama süreci başlamış ve devam etmektedir"
Samsun’da 150 kilo kaçak tütün ele geçirildi: 2 gözaltı
Yenice’de uyuşturucu operasyonu
Küçükçekmece’de otomobilin taksiye çarptığı anlar kamerada: 3 yaralı
Bursa’da 3 ev alevlere teslim oldu
Ataşehir’de İETT otobüsü ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Söke’de trafik kaza: 1 yaralı