Usta Karikatürist Asaf Koçak 31. ölüm yıldönümünde Denizli’de anılacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk karikatürünün unutulmaz ismi Asaf Koçak’ı ölümünün 31. yıldönümünde karikatür sergisi ile anacak.Denizli Büyükşehir Belediyesi, Karikatürcüler Derneği iş birliğince Türk karikatürünün unutulmaz...

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk karikatürünün unutulmaz ismi Asaf Koçak’ı ölümünün 31. yıldönümünde karikatür sergisi ile anacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Karikatürcüler Derneği iş birliğince Türk karikatürünün unutulmaz ismi Asaf Koçak için karikatür sergisi düzenleyecek. Usta ressam ve karikatürist Asaf Koçak’ın 31. ölüm yıldönümünde düzenlenecek program 2 Temmuz 2024 Salı günü Delikliçınar Meydanı’nda yapılacak. Saat 10.00’da başlayacak karikatür sergisi, saat 18.00’e kadar vatandaşların beğenisine sunulacak. Ulusal ve uluslararası karikatür sanatçılarının eserlerinden oluşan sergide Asaf Koçak’ın 51 adet portre karikatürü yer alacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Türk karikatürünün önemli isimlerinden biri olan Asaf Koçak’ı ölümünün 31. yıldönümünde saygıyla andığını belirterek tüm hemşehrilerini sergiye davet etti.

Kültür Haberleri

Rus Mırea Oda Korosu Kapadokya’da unutulmaz konser verdi
Tarihi Bedesten’de ‘Zaman Tünelinde Alanya’ sergisi
Türkistan Aşevi’nde şükran yemeği
Rami Kütüphanesi’nde ’Türk-İslam Okçuluğu Yazma Eser Sergisi’ açıldı
Olgun gençlerin el emeği eserleri yıl sonu sergisinde
Uluslararası Nasreddin Hoca Festivali büyük coşkuyla başladı
Başkan Aras 26. Uluslararası Symi Sempozyumu’nun açılışına katıldı
Balıkesir’de Aromaterapi Festivali başladı
Bin kadının 1 yılda yaptığı ürünler bu sergide
Maximum UNIQ Hall’da yaz boyunca etkinlikler sanatseverleri bekliyor