Üsküdar’da 29 Ekim coşkuyla kutlanacak

Üsküdar Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Duman ve Ekin Beril konserlerinin yanı sıra çeşitli etkinliklerle Cumhuriyet coşkusunu yaşatacak.Harem Etkinlik Alanı’nda gün boyu sürecek etkinlikler kapsamında çocuk eğlence alanları...

Üsküdar Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Duman ve Ekin Beril konserlerinin yanı sıra çeşitli etkinliklerle Cumhuriyet coşkusunu yaşatacak.
Harem Etkinlik Alanı’nda gün boyu sürecek etkinlikler kapsamında çocuk eğlence alanları, panayır, atölyeler, yeme-içme alanları yer alacak. Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın da katılımıyla gerçekleşecek etkinlikler saat 11.00 itibarıyla başlayacak. Üsküdar lezzetlerinden oluşacak yeme içme alanı gün boyunca vatandaşlarla buluşacak.
Cumhuriyet temalı yarışma programları, karaoke, film gösterimleri alanda vatandaşlara keyifli anlar yaşatacak. DJ performansının ardından sahneye Ekin Beril çıkacak. Sevilen şarkılarını seslendirecek sanatçı, sahneyi daha sonra Duman grubuna bırakacak. Grup, “Her Şeyi Yak”, “Senden Daha Güzel”, “Kufi” gibi birçok sevilen şarkısını Cumhuriyet Bayramı’nda Üsküdarlılarla hep birlikte seslendirecek.

Türkiye Haberleri

Osmangazi’de Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanacak
Bahçeli’nin sözleri ile gündeme gelen ‘Umut Hakkı’ kavramını uzmanı anlattı
FETÖ elebaşının öldüğü oda numarasında anlaşılamayan tesadüf
Umreye gideceklere uygulamalı eğitim verildi
İstanbul Valisi Gül’ün katıldığı toplantıda yatırımlar ve afetlere karşı çalışmalar masaya yatırıldı
Makedonya’da bir Türk köyünde camiden yapılan terörist başı Gülen anonsu viral oldu
Tansiyon nedeniyle hastaneye götürdüğü annesinin cenazesini aldı
Bahçelievler’de kadınlardan meme kanserine farkındalık yürüyüşü
Siirt’te İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı
Minikler turşu kurdu