Uşak’ta 29 Ekim kutlamaları çelenk töreniyle başladı

Uşak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bugün düzenlenen çelenk sunumu ile kutlandı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101.yıl dönümü dolayısıyla Uşak’ta 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda çelenk bırakma töreni düzenlendi. Törene Uşak Valisi...

Uşak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bugün düzenlenen çelenk sunumu ile kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101.yıl dönümü dolayısıyla Uşak’ta 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda çelenk bırakma töreni düzenlendi. Törene Uşak Valisi Naci Aktaş, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Halil Arslan, Uşak İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, Garnizon Komutanı İkm. Komando Albay Murat Erişen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve siyasi parti il başkanları katıldı. Tören, Vali Aktaş, Garzinon Komutanı İkm. Komando Albay Murat Erişen, Uşak Belediye Başkan yardımcısı Halil Arslan Atatürk abidesi önüne çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

Uşak’ta 29 Ekim kutlamaları çelenk töreniyle başladıUşak’ta 29 Ekim kutlamaları çelenk töreniyle başladı

Kültür Haberleri

Keşif Kampüsü’nde Cumhuriyet Bayramı coşkusu
Prof. Dr. Çağlayan: “Gerileme ve çöküş sürecindeki Osmanlı Devleti yöneticileri ve aydınları için Cumhuriyet, yüzyıllık bir arayışın sonucu da denilebilir"
Tarsus Gastronomi Merkezi, 1 Kasım’da kapılarını açıyor
Antalya’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları
Güzel: “Cumhuriyeti anlamak değerli”
Şırnak’ta Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çelenk töreniyle başladı
Tarsus Belediyesi kreşlerinde Cumhuriyet Bayramı coşkusu
Isparta’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çelenk töreniyle başladı
Kula’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı
Mersin’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı