UNRWA çalışanı İsrailli keskin nişancı tarafından öldürüldü

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı’na (UNRWA), İsrail askerlerinin Batı Şeria’da düzenlediği baskın sırasında bir çalışanlarının keskin nişancı tarafından başından vurularak öldürüldüğünü...

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı’na (UNRWA), İsrail askerlerinin Batı Şeria’da düzenlediği baskın sırasında bir çalışanlarının keskin nişancı tarafından başından vurularak öldürüldüğünü açıkladı.
İsrail, Gazze Şeridi’nde katliamlarını sürdürürken, işgal altındaki Batı Şeria’da da saldırılarını yoğunlaştırıyor. Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı’na (UNRWA) tarafından yapılan açıklamada, Batı Şeria’nın kuzeyindeki Far’a Mülteci Kampı’na düzenlenen İsrail baskını sırasında bir çalışanlarının öldürüldüğü belirtildi. Açıklamada, “Çalışan evinin çatısındaki keskin nişancı tarafından vurularak öldürüldü” ifadeleri kullanılırken, 10 yılı aşkın süredir Batı Şeria’da ilk kez bir UNRWA personelinin öldürüldüğü aktarıldı. Çalışanın kimliği, “kampta temizlikten sorumlu, eşi ve 5 çocuğuyla birlikte hayatta kalmaya çalışan Sufyan Jaber Abed Jawwad” olarak bildirildi.

Asayiş Haberleri

Oba Makarna’daki patlamaya ilişkin fabrika sahiplerinin aralarında bulunduğu şüpheliler adliyede
Tayland’da pitonun saldırdığı yaşlı kadın 2 saat sonra kurtarıldı
İzmir’de sevdiği köpeğin saldırısına uğrayan çocuk yaralandı
Mersin’de patpat motosikletle çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Hırsızlık suçundan aranan şahsı jandarma yakaladı
Didim uyuşturucu operasyonu: 2 yakalama
2 çocuğunun önünde karısını öldüren sanığın ilk duruşması görüldü
Polisten 3 gün süren ‘şok’ denetim
Kütahya’da otomobil ile işçi servisi çarpıştı: 1 ölü, 9 yaralı
Omuz atma cinayeti davasında 3 hakim ve 1 savcı açığa alındı