Ünlü şarkıcı Metin Arolat’a hayatını kaybetmeden önce yapılan kalp masajı kamerada

Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, İstanbul Kozyatağı’nda sahnede şarkı söylediği sırada bir anda fenalaşarak 52 yaşındaki hayatını kaybetti. Metin Arolat’ın kalbinin tekrardan çalıştırılması için sağlık ekipleri tarafından yapılan kalp masa...

Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, İstanbul Kozyatağı’nda sahnede şarkı söylediği sırada bir anda fenalaşarak 52 yaşındaki hayatını kaybetti. Metin Arolat’ın kalbinin tekrardan çalıştırılması için sağlık ekipleri tarafından yapılan kalp masajı ise aynı yerde bulunan bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olay, İstanbul Kadıköy ilçesi Kozyatağı Mahallesi’nde bulunan lüks bir otelde gece 03.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, ünlü şarkıcı sahnede şarkı söylediği sırada bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Durumun sağlık ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde yatan Metin Arolat’a dakikalarca kalp mesajı yaptı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Arolat, tüm müdahalelere rağmen 52 yaşında hayatını kaybetti. Metin Arolat’a sağlık ekipleri tarafından yapılan kalp masajı ise aynı yerde bulunan bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi.

Türkiye Haberleri

Didim’deki su ürünleri yetiştiriciliği denetim altında
Kuyucak’ta okul kantinleri ve anaokulları yemekhaneleri denetlendi
Başkan Bıyık: "’Binlerce balık katledildi’ diyenler gerçekten çevreciyseniz İzmir’deki balık ölümlerini durdurun"
HBB İtfaiye Daire Başkanı Keskin göreve başladı
Ahmet Metin Genç: “162 kilogram yağışın bir saatte düşmesi insanı bazen çaresiz de bırakıyor”
Başkan Akın: Kendi örneklerimizi dünyaya tanıtacağız
Besaş’ın ilksatış mağazası Gemlik’te açıldı
Engelli çift gerçek aşkı orada buldu: Onlar için unutulmaz bir düğün yapıldı
Bozdoğan’da tarımsal desteklemeler için değerlendirme toplantısı yapıldı
Marmaris’te yaz bitse de turizm sezonu bitmedi