Universal Robots, UR AI Accelerator’u tanıttı

Universal Robots, yapay zeka destekli cobot uygulamalarının geliştirilmesini etkinleştirmek için oluşturulan donanım ve yazılım araç seti UR AI Accelerator’u tanıttı.Danimarkalı kolaboratif robot (cobot) şirketi Universal Robots,...

Universal Robots, yapay zeka destekli cobot uygulamalarının geliştirilmesini etkinleştirmek için oluşturulan donanım ve yazılım araç seti UR AI Accelerator’u tanıttı.

Danimarkalı kolaboratif robot (cobot) şirketi Universal Robots, yapay zeka destekli cobot uygulamalarının geliştirilmesini daha da etkinleştirmek için oluşturulan donanım ve yazılım araç seti UR AI Accelerator’u tanıttı. Yapılan açıklamaya göre; ticari ve araştırma uygulamaları için tasarlanan UR AI Accelerator, geliştiricilere uygulamalar oluşturmak, araştırmaları hızlandırmak ve yapay zeka ürünlerinin piyasaya sürülme süresini kısaltmak için genişletilebilir bir platform sağlıyor.

Universal Robots CEO’su Kim Povlsen, "UR AI Accelerator ile ortaklarımıza yeni, yenilikçi AI çözümleri geliştirmek ve uygulamak için ihtiyaç duydukları her şeyi sağlıyoruz. Yapay zeka cobot uygulamalarını pazara sunmak için halihazırda lider bir platformuz ve şimdi sınırları daha da zorluyoruz. En heyecan verici kısım ise bu yeni yeteneklerin ortaklarımız ve son müşterilerimiz üzerindeki etkisini görmek olacak" dedi.

Teradyne Robotics Yapay Zeka Sorumlusu James Davidson, "UR’nin Yapay Zeka Hızlandırıcısı, yapay zekanın gerçekten fark oluşturacağı yerler için tasarlandı. Platformumuzda çözümler oluşturuyorsanız, dağıtım sürenizi kısaltırken yapay zeka tabanlı çözümlerin geliştirilme riskini de ortadan kaldıracak" ifadelerini kullandı.

Ekonomi Haberleri

Savunma Sanayii Başkanı Görgün: “Türk ordusunu namertle mücadele ederken namerte muhtaç etmeyeceğiz”
Havalimanında unutulan 2 lüks otomobil gümrüğe gönderildi
Yüzde 50 hibe destekle 22 milyon liraya fabrika kuruldu
Bakan Yardımcısı Ünüvar: "Bundan sonra da inşa edilecek limanlar Yeşil Liman şartlarına uygun yapılacak"
Haluk Bayraktar: ’’ SAHA EXPO 2024’te 4.6 milyar doları ihracat olmak üzere, toplam 6.2 milyar dolarlık sözleşme imzalandı’’
Trabzon’u 9 ayda 1 milyon 164 bin 137 yerli ve yabancı turist ziyaret etti
İmzalar atıldı, SAMULAŞ’ta grev sona erdi
Bursa Ticaret Borsası 100. yılında yükselişini sürdürüyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi ile sendika görüşmelerinde sevindiren karar
Denizli Büyükşehir ile kırsal kalkınma hamlesi sürüyor