Ümraniye’de fırınlara sıkı denetim

Ümraniye Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçe genelindeki fırınlarda ruhsat, fiyat ve gramaj denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Halkın sağlıklı ve güvenli ekmeğe ulaşabilmesi için yapılan bu denetimlerde, özellikle ürün gramajları ve fiyatları...

Ümraniye Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçe genelindeki fırınlarda ruhsat, fiyat ve gramaj denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Halkın sağlıklı ve güvenli ekmeğe ulaşabilmesi için yapılan bu denetimlerde, özellikle ürün gramajları ve fiyatların belirlenen standartlara uygun olup olmadığı titizlikle kontrol ediliyor.

Vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla denetimlerini artıran Ümraniye Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçedeki pastane, fırın, zincir marketler ve tatlı satışı yapan işletmeleri düzenli olarak denetliyor. Gıda ürünü satan işletmelerde özellikle terazi, etiket ve gramaj kontrollerine odaklanan zabıta ekipleri, ürünlerin uygun şartlarda satılmasını sağlamak için titizlikle çalışıyor. Ayrıca, kullanılan malzemelerin son kullanma tarihleri, ürün gramajları ve çalışanların temizlik kurallarına uygunluğu da denetimler kapsamında kontrol ediliyor. Zabıta ekipleri, belirlenen kurallara uymayan işletmelere yasal işlem uygulamaya devam edecek.

Türkiye Haberleri

Bakan Göktaş: "Türkiye genelinde bulunan 90 SODAM ile Roman vatandaşlarımıza hizmet sunuyoruz"
ABB yürüyen merdivenlere kasıtlı olarak zarar verenler hakkında yasal işlem başlatacak
Polis ekipleri dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı
Kütahya’da orman emvali taşıyan araçlar kontrol edildi
Vali Musa Işın, Elazığ’da canlı yayın konuğu oldu
İstanbul Photo Festivali’nin ilk durağı tarihi Terra Santa Manastırı olacak
Fatih’te temel kazısı sırasında 4 katlı apartmanın duvarı yıkıldı, bitişiğindeki bina yan yattı
"Türkiye-Japonya Afet Yönetimi Ortak Semineri" gerçekleşti
8. Sultanbeyli Kitap Fuarı rekor katılımla tamamlandı
8 bin 554 Bakırköylü ücretsiz sağlık hizmetinden faydalandı