Ümraniye Belediyesi’nden psikolojik danışmanlık hizmeti

Ümraniye Belediyesi’ne bağlı Aile Gelişim Akademisi, uzman klinik psikologlar eşliğinde çocuk ve yetişkin terapi hizmetleri sunarak daha sağlıklı bir yaşam için kalıcı çözümler üretiyor.Ümraniye Belediyesi’ne bağlı Kadın Aile Müdü...

Ümraniye Belediyesi’ne bağlı Aile Gelişim Akademisi, uzman klinik psikologlar eşliğinde çocuk ve yetişkin terapi hizmetleri sunarak daha sağlıklı bir yaşam için kalıcı çözümler üretiyor.

Ümraniye Belediyesi’ne bağlı Kadın Aile Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Aile Gelişim Akademisi Danışmanlık Merkezi, bireylerin duygusal ve zihinsel dünyalarını anlamalarına, zararlı düşünce kalıplarını değiştirmelerine ve problem çözme becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Samiha Ayverdi Danışmanlık Merkezi’nde yer alan merkezde, yetişkin, çocuk ve çiftlere yönelik profesyonel psikolojik danışmanlık hizmetleri sunuluyor.

Çocuklara bireysel ve oyun terapileri, yetişkinlere ise bireysel ve grup terapileri ile sosyal uyum sorunlarına yönelik destek sağlanıyor. Amaç; günlük problemlere geçici çözümler yerine, kalıcı ve köklü bir değişim sağlamak. Ücretsiz sunulan danışmanlık hizmetleri, Elmalıkent Mahallesi’nde hafta içi her gün 08.30-17.00 saatleri arasında veriliyor.

Türkiye Haberleri

Jandarma, Kore gazisini Hasan Dede’yi unutmadı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Dünya, Filistin’deki işgale kör ve sağır"
Peygamber sevgisi anlatıldı, meydanlar doldu
Bozkır’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliği
Antalya’da Gaziler Günü gururla kutlandı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: “Atatürk Havalimanı terminalini ‘Terminal İstanbul’ projesiyle dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi haline getiriyoruz”
Müge Anlı, 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu’nu gündeme taşıdı
Maltepe’nin ‘huzur’u için bir araya geldiler
Gaziler Günü Aliağa’da törenle kutlandı
Bakırköy Adliyesi Kızılay ile işbirliği içerisinde kan bağışı kampanyasına destek verdi