Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’ne ödül

Dünyanın en prestijli festival ödüllerinden biri olan Mükemmellik Yıldızı 2023 ve FIDAF Onur Ödülü alan Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali, büyük bir başarıya imza attı.Dünya Festivaller Birliği tarafından dün...

Dünyanın en prestijli festival ödüllerinden biri olan Mükemmellik Yıldızı 2023 ve FIDAF Onur Ödülü alan Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali, büyük bir başarıya imza attı.
Dünya Festivaller Birliği tarafından dünyanın en prestijli festival ödüllerinden biri olan Mükemmellik Yıldızı 2023 ve FIDAF Onur Ödülü alan Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali, büyük bir başarıya daha imza atarak bir kez daha zirvede. 3 Yıldız Onur Festivali Ödülü’nü ilk alan Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali, Türkiye’de CIOFF’a üye olan A Kategorisi’ndeki ilk ve tek festival.

10 kez üst üste ‘’Dünyanın En İyi Festivali’’ seçildi
25 yıldır aralıksız devam eden Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali, Dünya Festivaller Birliği tarafından 10 kez üst üste ‘’Dünyanın En İyi Festivali’’ seçilerek bir ilke imza attı. Güney Kore’nin Cheonan kentinde düzenlenen “2024 Cheonan Dünya Dans Festivali” kapsamında düzenlenen “Dünyanın En İyi Festivali” ödül törenine katılan Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Erçağ ve Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü - FIDAF 2. Başkanı H. Gürhan Ozanoğlu’na takdim edildi.

Türkiye Haberleri

Bakan Göktaş: "Türkiye genelinde bulunan 90 SODAM ile Roman vatandaşlarımıza hizmet sunuyoruz"
ABB yürüyen merdivenlere kasıtlı olarak zarar verenler hakkında yasal işlem başlatacak
Polis ekipleri dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı
Kütahya’da orman emvali taşıyan araçlar kontrol edildi
Vali Musa Işın, Elazığ’da canlı yayın konuğu oldu
İstanbul Photo Festivali’nin ilk durağı tarihi Terra Santa Manastırı olacak
Fatih’te temel kazısı sırasında 4 katlı apartmanın duvarı yıkıldı, bitişiğindeki bina yan yattı
"Türkiye-Japonya Afet Yönetimi Ortak Semineri" gerçekleşti
8. Sultanbeyli Kitap Fuarı rekor katılımla tamamlandı
8 bin 554 Bakırköylü ücretsiz sağlık hizmetinden faydalandı