Ula’da “Hareket Ediyoruz, Ula’da Top Sürüyoruz” etkinliği düzenlendi

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Ula Kaymakamlığı ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü himayelerinde, Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Hareket Ediyoruz, Ula’da Top Sürüyoruz” etkinliği, sporcular ve velilerin...

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Ula Kaymakamlığı ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü himayelerinde, Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Hareket Ediyoruz, Ula’da Top Sürüyoruz” etkinliği, sporcular ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinlikte, veliler ve çocuklar basketbol oynayarak top sürdüler ve düzenlenen yarışmalara katıldı. Organizasyona ilişkin açıklamalarda bulunan basketbol antrenörü Tuğberk Maviş, velilerle çocukların beraber spor yapmalarını teşvik ettiklerini belirtti. Maviş, "Velilerimizin çocuklarıyla etkinlik yapmasını destekliyoruz. Bu kapsamda düzenlediğimiz faaliyetlerle basketbol branşına yönelik velilerimizin de katılımını sağlıyoruz." dedi.
Etkinliğe katılan veliler, çocuklarıyla birlikte basketbol oynayarak hem eğlendi hem de spor yaptı. Avrupa Hareketlilik Haftası boyunca Ula ilçesinde çeşitli spor etkinliklerinin düzenlenmeye devam edeceği belirtildi.

Spor Haberleri

SOCAR Türkiye, Iğdır Futbol Kulübü’nün forma sponsoru oldu
Sakaryaspor, Ümraniyespor mesaisinde
Bülent Uygun: “Zor bir maç bizi bekliyor”
SOCAR Türkiye, Iğdır Futbol Kulübü’nün forma sponsoru oldu
Bursalı gazeteci Enver Akasoy, Türkiye Karate Federasyonu yönetiminden istifa etti
Bir Çanta Bir Hayal: Kırsaldaki öğrencilere Samsunspor çantası
44 yıllık dostluk Düzce’de buluştu
Yalova’nın ilk kadın karate antrenörü oldu
Beşiktaş’ın Ajax maçı kamp kadrosu belli oldu
Emin Müftüoğlu: “Bisiklet turizminden aldığımız pay her geçen gün artıyor”