Türk Kızılay’ı engellileri sevindirdi

Türk Kızılay Talas Şube Başkanı Ünal Yüksel, Engelsiz Ses, Türkü Yarışması düzenleyeceklerini söyleyerek, yarışmaya katılacak engelli vatandaşların en geç 30 Ekim tarihine kadar başvuru yapmalarını istedi.Türk Kızılay’ı Talas Şube Başk...

Türk Kızılay Talas Şube Başkanı Ünal Yüksel, Engelsiz Ses, Türkü Yarışması düzenleyeceklerini söyleyerek, yarışmaya katılacak engelli vatandaşların en geç 30 Ekim tarihine kadar başvuru yapmalarını istedi.
Türk Kızılay’ı Talas Şube Başkanlığı sosyal ve kültürel etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor. Bu anlamda 2 etkinlik düzenleyeceklerini söyleyen Türk Kızılay’ı Talas Şube Başkanı Ünal Yüksel, “Türk Kızılay’ı Talas Şube Başkanlığı olarak, sosyal ve kültürel etkinliklerimiz anlamında yine yeni bir etkinlik içerisindeyiz. Etkinliklerimizin biri resim yarışması, bütün vatandaşlarımızın bu resim yarışmasına katılması önem arz ediyor. İkinci etkinliğimiz ise yüzde 40 ve üzeri engelli olan vatandaşlarımıza da ses yarışması. Bu yarışmalarımızdaki ana etkinlik toplumumuzu Kızılay ile tanıştırmak, buluşturmak ve kaynaştırmak. Bu etkinliklerimizi özellikle Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile ortaklaşa yaptığımızı da belirtmek isterim. Yarışmaların toplumumuza güzel kültürel etkinlikler sağlayacağını bir kez daha belirtmek isterim. Türk Kızılay’ı Talas Şube Başkanlığı olarak, etkinliğimize bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye Haberleri

Kavaklığı ceviz bahçesine dönüştüren muhtarlık ilk hasadını yaptı
Maltepe’de çocuk istismarına karşı bilgilendirme toplantıları başladı
Atatürk’ün Manisa’ya gelişinin 99. yıl dönümü kutlandı
Gümüşhane’de polisler öğrencileri hırsızlık ve dolandırıcılık suçları hakkında bilgilendirdi
Afyonkarahisar’da “Gazze’nin Sesi ve Gençlik” konulu söyleşi
Genel Başkan Uslu: “Ülkemize ve bayrağımıza sahip çıkmalıyız”
AKK Yürütme Kurulu Toplantısı Keçiören’de düzenlendi
Oğuz Murat Aci’nin ailesinden ABD’deki mahkemeye mektup
Sakarya’nın yeni misafirleri şehri Büyükşehirle tanıyor
Beylikdüzü’nde okuma yazma kursunun yeni dönemi başladı