Turgut Reis Anadolu Lisesi’nde "Hazreti Peygamberin Şahsiyet İnşasındaki Rolü" konulu program düzenlendi

Turgut Reis Anadolu Lisesi’nde, Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı’nın katılımıyla 'Hazreti Peygamberin Şahsiyet İnşasındaki Rolü' konulu bir program gerçekleştirildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlad...

Turgut Reis Anadolu Lisesi’nde, Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı’nın katılımıyla "Hazreti Peygamberin Şahsiyet İnşasındaki Rolü" konulu bir program gerçekleştirildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve ilahi ile sinevizyon gösterimiyle devam etti.

Programda konuşma yapan Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Hazreti Peygamber’in (SAV) üstün ahlakını ve genç nesillerin şahsiyet gelişimindeki rolünü vurguladı. Çapçı, İslam’ın ilk yıllarında Peygamberimize iman eden sahabilerin genç yaşta olduğuna dikkat çekti. Ayrıca, Mescid-i Nebevi’de "Ashab-ı Suffa" adıyla açılan ilk okulun İslam’ın ilim merkezi haline geldiğini ifade etti.

Programın sonunda Turgut Reis Anadolu Lisesi Müdürü Muhammed Göktaş, Müftü Yaşar Çapçı’ya anlamlı konuşması ve katılımı için teşekkür etti. Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Muğla Şubesi tarafından öğrencilere kek ve meyve suyu ikramı yapıldı.

Türkiye Haberleri

Başkan Yetişkin’den Salı Pazarı’na yeni düzenleme
Başkan İnan Güney’den Beyoğlu’na iki yeni emekli evi müjdesi
İzmir Karaburun açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem
TAV Gazipaşa-Alanya Havalimanı Direktörlüğüne Ali Özgür Pehlivan getirildi
100 yıllık Türk-Macar dostluğu anıldı
Arnavutköy’de Dünya Kahve Günü’nde binlerce kahve vatandaşa ikram edildi
Nazilli’de Yılın Ahileri Şed Kuşatma Töreni’nde buluştu
Türkiye’nin en büyük şantiyesi: ’Adıyaman İndere’
Haşhaş ekimiyle ilgili muhtarlar bilgilendirildi
Tayvan’da tayfun alarmı: 112 uçuş iptal