Trafikte kural ihlali yapan sürücülere ceza yağdı

Bilecik’te gerçekleştirilen trafik denetimleri aralıksız devam ederken, kural ihlali yapan araç ve sürücülerine ceza yağdı.Bozüyük Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerince Bozüyük-Eskişehir-Bursa karayolunda yapılan trafik...

Bilecik’te gerçekleştirilen trafik denetimleri aralıksız devam ederken, kural ihlali yapan araç ve sürücülerine ceza yağdı.
Bozüyük Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerince Bozüyük-Eskişehir-Bursa karayolunda yapılan trafik uygulamalarında 587 araç ve sürücüsü denetlendi. Çeşitli maddelerden toplamda 255 araç ve sürücüsüne 556 bin 301 bin TL trafik idari para cezası uygulandı.
Bilecik Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan trafik uygulamalarında ise 291 araç ve sürücüsü denetlendi. 74 araç ve sürücüsüne 187 bin 80 TL trafik idari para cezası uygulandı.
Ayrıca, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin il merkezinde yapılan trafik uygulamalarında; 176 araç ve sürücüsü denetlendi. 45 araç ve sürücüsüne 61 bin 625 TL trafik idari para cezası uygulandı.

Asayiş Haberleri

Cizre’de evin bahçesindeki hortuma yorgun mermi isabet etti
Slovakya Başbakanı Fico: “Ukrayna’nın NATO üyeliği 3. Dünya Savaşı’nın başlangıç noktası olur”
Emniyete hibe edilen 54 araç polislerin gücüne güç katacak
Düğün konvoyunda silahlarla havaya ateş açtılar, o anlar kamerada
Polat çiftinin komşu kavgasında karar
Uyuşturucu tacirleri tutuklandı
Balıkesir’de 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari jandarmaya yakalandı
İki otomobil çarpıştı 1 yaralı
Seydikemer’de otomobil takla attı: 2 yaralı
Amasya’da ağıla giren kurtlar, koyun sürüsünün yarısını telef etti