Trabzonspor’da sakatlıklar can sıkıyor

Trendyol Süper Lig’de haftalar sonra galibiyetle tanışan Trabzonspor’da, 9 oyuncu sakatlıklarla boğuşuyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, sıkıntılı süreci atlatmanın formülleri üzerinde duruyor.Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında sahasın...

Trendyol Süper Lig’de haftalar sonra galibiyetle tanışan Trabzonspor’da, 9 oyuncu sakatlıklarla boğuşuyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, sıkıntılı süreci atlatmanın formülleri üzerinde duruyor.
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Konyaspor’u ağırlayan Trabzonspor, rakibini 3-2 mağlup ederek haftalar sonra galibiyetle tanışmıştı. Bordo-mavili takımda üst üste yaşanan sakatlıklar ise moralleri bozdu. Trabzon ekibinde Enis Destan, Savic, Batagov, Umut Bozok, Cihan Çanak, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen ve Ozan Tufan’ın ardından Denswil de sakatlık yaşadı.

Sakatlıklar Güneş’i düşündürüyor
Trabzonspor’daki sakatlıklar, Teknik Direktör Şenol Güneş’i düşündürüyor. Kritik haftalarda gelen bu sakatlıkların, kadro derinliği açısından taktiksel seçenekleri kısıtlaması Güneş’in oyun planlarını yeniden gözden geçirmesine neden olacak.

Spor Haberleri

Beşiktaş’tan UEFA ve Eintracht Frankfurt heyetlerine dostluk yemeği
Sivasspor’un sportif direktörü Abdurrahman Dereli oldu
Denizli’de Amatör Spor Haftası başlıyor
Kanonun zirvesine Türk aday
Bahri Tanrıkulu, Türkiye Tekvando Federasyonu başkanlığına adaylığını açıkladı
Hami Mandıralı, Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörü oldu
Gaziantep FK futbolcuları, Şahinbeyli öğrencilerle buluştu
Trabzonspor, Atakaş Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Başkan Deveciler moral yemeğinde sporcularla buluştu
Kayserispor, Sinan Kaloğlu ile görüşüyor