Trabzonspor, Nwakaeme ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Trabzonspor, 35 yaşındaki Nijeryalı forvet Anthony Nwakaeme ile 2 yıllık anlaşma sağladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.Bordo-mavili kulüpten transferle ilgili KAP’a yapılan açıklamada, 'Serbest statüde yer alan prof...

Trabzonspor, 35 yaşındaki Nijeryalı forvet Anthony Nwakaeme ile 2 yıllık anlaşma sağladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.
Bordo-mavili kulüpten transferle ilgili KAP’a yapılan açıklamada, "Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Anthony Nnaduzor Nwakaeme ile 2 (İki) yıllık anlaşma sağlamıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; her bir sezon için 1.575.000 Euro garanti ücret ve 500.000 Euro imza ücreti ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %2,9’u oranında ödeme yapılacaktır" denildi.

Spor Haberleri

Merih Demiral’a Çankırı’dan davet: "Tüm hemşehrilerim bozkurtla karşılamaya hazır"
Milli yüzücü Kuzey Tunçelli, rekor kırarak Avrupa şampiyonu oldu
Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürüyor
Galatasaray günü çift antrenmanla tamamladı
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü
Litvanya’da düzenlenen Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası’nda erkekler 1500m serbest stilde Kuzey Tunçelli, 14:41.89’luk derecesiyle dünya gençler rekoru kırarken, üst üste 2. kez Avrupa şampiyonu oldu.
Burak Yılmaz: “Transfer tahtamız kapalı diye bırakıp, gitmeyeceğiz”
Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, geçtiğimiz sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Tanguy Ndombele’yi transfer ettiğini açıkladı.
İstanbul, 2025 Avrupa Para Gençlik Oyunları’na ev sahipliği yapacak
Michy Batshuayi: “Tekrar Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağım için mutluyum”