Trabzon’da 1 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasında

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde önceki akşam yaşanan, 1 kişinin ölümü ve 5 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan kaza anı şehir güvenlik kameralarına yansıdı.Alınan bilgiye göre, ilçenin Gülbaharhatun Caddesi Vakfıkebir Devlet Hastanes...

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde önceki akşam yaşanan, 1 kişinin ölümü ve 5 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan kaza anı şehir güvenlik kameralarına yansıdı.
Alınan bilgiye göre, ilçenin Gülbaharhatun Caddesi Vakfıkebir Devlet Hastanesi önünde önceki akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Beşikdüzü istikametinden Trabzon istikametine gitmekte olan K.M.B. yönetimindeki otomobil, yol kenarında park ederek arkadaşlarını indiren Ahmet Koçal’a ait otomobile hızla arkadan çarptı. Kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken Ahmet Koçal çarpmanın etkisi ile metrelerce uzağa savruldu. O anlar ilçedeki şehir güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araçlarda sıkışan 2 kişi itfaiye ekiplerince çıkarıldı.
Kazada yaralanan 2’si ağır 6 kişi Trabzon ve ilçelerdeki hastanelerde tedavi altına alınırken, yaralılardan park halindeki aracın sürücüsü Ahmet Koçal kaldırıldığı Kaşsütü Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Asayiş Haberleri

Mersin Bozyazı’da orman yangını büyümeden söndürüldü
Muğla’yı orman yangınları esir aldı
Muğla Gökova Körfezi’nde orman yangını
Balıkesir Bandırma’dan Kapadokya’ya gezi için çıkan otobüs Aksaray-Ankara karayolunun yaklaşık 40. km’sinde yoldan çıkarak şarampole devrildi. İlk belirlemelere göre 6 ölü ve çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi
Yaya geçidinden geçen 3 kişiye minibüsün çarptığı anlar kamerada
Bayburt’ta kaçak sigara operasyonu
Beyoğlu’nda yatak imalathanesi alev alev yandı
Muğla yanıyor... Ortaca ve Dalaman’daki yangınların ardından bir yangın da Gökova’da başladı
Muğla’daki orman yangınında alevler geceyi aydınlattı
Hizbullah: “Çatışmada yeni bir tırmanma aşamasına geçildi”