Tivibu, Avrupa futbolunun en önemli liglerini ekrana taşıyacak

İtalya, İspanya, Almanya gibi en çok seyredilen ligler Tivibu ekranlarında naklen yayınlanmaya devam edecek. Bundesliga’da bu hafta sonu Bayern Münih ile son şampiyon Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecekken, La Liga’da ise Madrid derbisin...

İtalya, İspanya, Almanya gibi en çok seyredilen ligler Tivibu ekranlarında naklen yayınlanmaya devam edecek. Bundesliga’da bu hafta sonu Bayern Münih ile son şampiyon Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecekken, La Liga’da ise Madrid derbisinde nefesler tutulacak.
Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu, hafta sonu boyunca Avrupa futbolunun en önemli liglerini ekrana taşıyacak. Milli oyuncuların yer aldığı takımların yanı sıra birbirinden heyecan verici futbol müsabakaları Tivibu’da yer alıyor. Bundesliga’da şampiyonluk serisini kaybeden Bayern Münih ve Münih’in serisini bozarak geçen senenin şampiyonu olan Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. La Liga’da ise sezonun merakla beklenen maçlarından Madrid derbisi futbolseverlerle buluşacak. İtalya’da sezona formda bir başlangıç yapan milli oyuncuları Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız’ın maçları da Tivibu’da canlı yayınlanacak.

Xabi Alonso’nun Leverkusen’i duble istiyor
Bayer Leverkusen’in namağlup şampiyonluğu Bundesliga’da Beyern Münih hegemonyasını kırarken, Xabi Alonso’nun futbolu da adından sıkça söz ettiriyor. Sezona 4’te 4 ile başlayan Bayern Münih ise şampiyonluk kupasını tekrar müzesine götürmek için güçlü oyununu sürdürüyor. Bayern Münih - Bayer Leverkusen mücadelesi 28 Eylül Cumartesi günü saat 19.30’da Tivibu Spor 1’den naklen yayınlanacak.
İspanya’da ise Arda Gülerli Real Madrid, yeni transferlerinden Mbappe ile form grafiğini yukarı çekmek istiyor. Ancelotti’nin öğrencileri, Madrid’in kırmızı tarafındaki Diego Simeone’nin Atletico Madrid’i ile karşı karşıya geleceği mücadeleye, 29 Eylül Pazar günü çıkacak. Atletico Madrid’in ev sahipliğinde Metropolitano’da oynanacak müsabakada ilk düdük 22.00’da Tivibu üzerinden S Sport’ta çalacak.
Serie A’da boy gösteren milli futbolcular Inter’in maestrosu Hakan Çalhanoğlu, Udinese deplasmanına 28 Eylül saat 16.00’da çıkacak. Juventus’un genç yıldızı Kenan Yıldız ise Genoa deplasmanında 10 numaralı formasıyla saat 19.00’da sahada yer alacak. İtalya Serie A’daki Türk yıldızların mücadeleleri Tivibu üzerinden S Sport 2’den canlı izlenebilecek.

Spor Haberleri

Bursaspor 3 saatte 40 bin bilet sattı
Konyaspor, Trabzon’a gitti
Galatasaray, Can Korkmaz’ı transfer etti
Galatasaray’ın, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri belli oldu
Alanya Triatlonu için geri sayım başladı
Olimpiyat Şampiyonu Hüseyin Özkan’dan Yunusemre’ye ziyaret
UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray Petrol Ofisi, A Grubu’nda Lyon, Wolfsburg ve Roma ile eşleşti.
Ali Koç, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’nu ziyaret etti
Bodrum FK’da Gökdeniz Bayraktar ve Ahmet Aslan, Adana Demirspor karşısında galibiyet istiyor
ERÜ’den "Sporla tanışan minik kalpler" Etkinliği