Tır kazasında can pazarı yaşandı

Erzincan-Erzurum sınırında yaşanan tır kazasında adeta can pazarı yaşandı. Devrilen tırın kabininde sıkışan sürücüyü kurtarma ekipleri gelinceye kadar vatandaşlar teskin etmeye çalıştı.Kaza, Erzincan’ın Tercan ilçesi Erzurum sınırında...

Erzincan-Erzurum sınırında yaşanan tır kazasında adeta can pazarı yaşandı. Devrilen tırın kabininde sıkışan sürücüyü kurtarma ekipleri gelinceye kadar vatandaşlar teskin etmeye çalıştı.
Kaza, Erzincan’ın Tercan ilçesi Erzurum sınırında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Erzurum istikametinden Erzincan’a doğru seyir halindeki tır virajda kontrolden çıkarak devrildi. Yolu tamamen kapatan tırın kabininde sürücü sıkıştı. Bu sırada adeta can pazarı yaşandı. Kabinde sıkışan ve yaralanan sürücünün yardımına vatandaşlar koştu. Acılar içerisinde kurtarılmayı bekleyen tır sürücüsünü kurtarma ekipleri gelinceye kadar vatandaşlar teskin etmeye çalıştı.
Tır sürücüsü daha sonra kaza mahalline gelen AFAD ekiplerince kurtarılarak ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Sürücünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Asayiş Haberleri

Minik kazazedeye özel ilgi
Burdur’da çıkan ev yangınında 1 kişi yaralandı, 1 hayvan telef oldu
Bahçelievler’de babasını boğarak öldüren sanık hakkında mütalaa açıklandı
Cinayete kurban gidip kemikleri ortaya çıkan 24 yaşındaki Nihal’in babası: "Başına gidip Fatiha okuyacağımız bir mezarımız oldu"
Edremit’te 3 araç trafik kazası yaptı; 4 yaralı
Hong Kong’da slogan yazılı tişört giyen gence 14 ay hapis cezası
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü refüje çarptı; 2 yaralı
Evine 100 metre kala hayatını kaybetti
Otomobil sürücüsünün yaralandığı kaza anı kamerada
Tokat’ta Kalaşnikoflu saldırı