Ticari araçla çarpışan otomobil, bir evin bahçesine daldı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralanırken, ticari araç takla attı, savrulan otomobil ise bir evin bahçesine daldı.Kaza, Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi’nde meydana geldi. Ed...

Muğla’nın Menteşe ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralanırken, ticari araç takla attı, savrulan otomobil ise bir evin bahçesine daldı.

Kaza, Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Denizli istikametinden Muğla istikametine seyir halinde olan 34 DA 8591 plakalı ticari araç, o esnada Kötekli Mahallesi’nden Denizli yoluna çıkan 59 AJC 574 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ticari araç takla atarken, savrulan otomobil ise bir evin bahçesine daldı. Kazada 2 kişi yaralanırken, vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Araçlar çekici marifetiyle yoldan kaldırılırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Asayiş Haberleri

Otel restoranında silahlı kavga: 2 yaralı
Oba Makarna’daki patlamaya ilişkin flaş gelişme: Fabrika müdürü tutuklandı
Hafif ticari aracın çarptığı üniversite öğrencisi ağır yaralandı
Mardin’de dengesini kaybeden vatandaş uçurumdan düştü
Liman inşaatında görevli mühendis intihar etti
Diyarbakır’da öğretmenin “Heimlich manevrası” öğrencinin hayatını kurtardı
İzmit’te 20 dönümlük alan küle döndü
Köpeğe çarpan motosiklet devrildi, sürücü yaralandı
İsrail’den Lübnan’a hava saldırısı
Kocaeli’de 940 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi