THY uçağında bir yolcu ortalığı birbirine kattı

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Londra seferini yapan uçakta bir yolcu, kendisinin 10 bin TL’ye, yanındaki yolcunun ise 4 bin TL’ye bilet aldığını söyleyerek bağırmaya başladı. Kabin memurlarına hakaret ve küfür eden, kendisini sakinle...

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Londra seferini yapan uçakta bir yolcu, kendisinin 10 bin TL’ye, yanındaki yolcunun ise 4 bin TL’ye bilet aldığını söyleyerek bağırmaya başladı. Kabin memurlarına hakaret ve küfür eden, kendisini sakinleştirmeye çalışan polislere de "Benim 10 tane fabrikam var" diyerek kendisine dokunamayacağını söyleyen yolcu uçaktan indirildi.
THY uçağı, İstanbul Havalimanı’ndan İngiltere’nin başkenti Londra’ya gitmek üzere yolcu alımına başladı. Uçağa binen B.G. isimli yolcu, kendisinin 10 bin TL’ye, yanındaki yolcunun ise 4 bin TL’ye bilet aldığını iddia ederek bağırmaya başladı. Diğer yolcu ile yan yana oturmayacağını söyleyen B.G., kabin memurlarına hakaret ve küfür etti. İhbar üzerine uçağa gelen polis memurları yolcuyu sakinleştirmeye çalıştı. "Benim 10 tane fabrikam var" diyen şahıs, polislere kendisine dokunamayacaklarını söyledi. Yolcu daha sonra uçaktan indirildi. Uçaktan inen şahıs çevreye rahatsızlık vermeye devam edince para cezası uygulandı. Anksiyete bozukluğu olduğu öğrenilen şahıs, polis ekipleri tarafından ailesine teslim edildi.

Asayiş Haberleri

Alanya’da çöplükte bebek cesedi bulundu
Yerin 150 metre altında feci şekilde can verdi
1 kilo uyuşturucu ele geçirildi 2 kişi tutuklandı
Lübnan’daki telsiz patlamalarında ölü sayısı 25’e yükseldi
Isparta’da motosikletler çarpıştı: 2 yaralı
Bursa’da freni boşalan tır mobilya fabrikasının bahçesine uçtu
Samsun’da 32 bin 740 adet makaron ele geçirildi
Ankara’da akraba iki aile arasındaki husumet kanlı bitti: 2 ölü, 4 yaralı
Balıkesir’de zincirleme trafik kazası: 4 yaralı
Ticari araçla çarpışan otomobil, bir evin bahçesine daldı