TFF, Trabzonspor - Kayserispor maçının VAR kayıtlarını açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında oynanan Trabzonspor-Kayserispor karşılaşmasının VAR kayıtlarını açıkladı.TFF, Süper Lig’in ertelenen 3. haftasında oynanan Trabzonspor - Kayserispor maçı...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında oynanan Trabzonspor-Kayserispor karşılaşmasının VAR kayıtlarını açıkladı.
TFF, Süper Lig’in ertelenen 3. haftasında oynanan Trabzonspor - Kayserispor maçının Video Yardımcı Hakem (VAR) kayıtlarını YouTube hesabından ses ve görüntülü olarak paylaştı. Videoda yer alan pozisyon ve alınan karar şöyle:
"Trabzonspor - Kayserispor müsabakasının 5. dakikasında Cardoso’nun ceza sahası içinde rakibinin müdahalesinin ardından yerde kaldığı pozisyonda VAR, hakem Mehmet Türkmen’i potansiyel penaltı için kenara çağırdı. Pozisyonu izleyen hakem Türkmen, penaltı noktasını gösterdi."

Spor Haberleri

Trendyol Süper Lig: Hatayspor: 0 - Bodrum FK: 1 (İlk yarı)
Galatasaray ve Trabzonspor, PFDK’ya sevk edildi
Galatasaray’da, Fenerbahçe derbisinin hazırlıkları tamamlandı
Fenerbahçe, Galatasaray derbisinin hazırlıklarını tamamladı
Şahika Ercümen, Serbest Dalış Dünya Kupası’nda yine tarih yazdı
Gaziantep’te Gökyüzü Şenliği: "İlk yamaç paraşütü festivali başladı"
Sivasspor, Konyaspor maçına hazır
TFF Yönetimi, Ampute Futbol Milli Takımı ile bir araya geldi
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Kayserispor ile oynanan müsabakada sakatlanarak oyundan çıkan Stefan Savic’in yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol üst arka adalesinde (hamstring...
Mustafa Hacıkerimoğlu’ndan sağduyu çağrısı