Teknosa’ya Kristal Elma’da 4 ödül birden

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin önde gelen markalarından Teknosa, reklam ve pazarlama dünyasında üreticiliği ödüllendiren Kristal Elma’da 4 ödül birden kazandı.Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, Reklamcıl...

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin önde gelen markalarından Teknosa, reklam ve pazarlama dünyasında üreticiliği ödüllendiren Kristal Elma’da 4 ödül birden kazandı.

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, Reklamcılar Derneği’nin düzenlediği ve dünyanın en önemli pazarlama ve iletişim ustalarını konuk ederek bir festivale dönüştürdüğü 36’ncı Kristal Elma’da 4 ödülün sahibi oldu.

Teknosa, reklam ve pazarlama dünyasında üreticiliği ödüllendiren Kristal Elma’da ’Tasarım / UI & UX Tasarımı’ kategorisinde ’En Büyük Armağan: Türkiye Cumhuriyeti projesi’ ve ’Radyo ve ses / Perakende, E-Ticaret, Moda ve Aksesuar’ kategorisinde ’Airfryer Acıbadem Kurabiyesi’ kampanyası ile iki kristal ödül kazandı. Teknosa ayrıca ’Tasarım / Veri Görselleştirme’ kategorisinde yine ’En Büyük Armağan: Türkiye Cumhuriyeti projesi’ ve ’Radyo ve Ses / Özel’ kategorisinde ’Airfryer Uzaktan Pişirme’ kampanyasıyla da iki gümüş ödülün sahibi oldu.

Şirket adına ödülleri pazarlama ekibi aldı.

Ekonomi Haberleri

M Oil ve Valvoline iş birliğinde yeni dönem
Dünyanın en modern mobilya fuarına ilgi
Otokoç’un en yeni ve en kapsamlı Volvo tesisi Tarsus’ta açıldı
CarrefourSA’ya Kristal Elma’dan 4 ödül
Bursa Textile Show yeni konseptiyle kapılarını açtı
Bursa Textile Show yeni konseptiyle kapılarını açtı
Kütahya İl Özel İdaresinin 2024 yılı köy yolları bakım, onarım, sıcak asfalt çalışmaları
Bakan Yumaklı: "Üç temel hedefimiz var; üreticilere uygun maliyetle hayvan temini, tüketiciye uygun maliyetle kırmızı et temini ve kırmızı et ithalatını bitirmek"
Atlantik Konseyi Bölgesel Temiz ve Güvenli Enerji Konferansı İstanbul’da başladı
Fuar İzmir’de üç fuarlı moda ve tekstil buluşması