Tekirdağ’da Jandarma operasyonu: 156 aranan şahıs yakalandı

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından 26 Eylül-02 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılan operasyonlarda, aranan 156 kişi yakalandı. Bu kişilerden 61’i tutuklandı.Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 26 Eylül - 02 Ekim 2024...

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından 26 Eylül-02 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılan operasyonlarda, aranan 156 kişi yakalandı. Bu kişilerden 61’i tutuklandı.
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 26 Eylül - 02 Ekim 2024 tarihleri arasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik düzenlediği operasyonlarda, toplam 156 aranan şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 61’i tutuklandı.
Operasyonlar, il genelinde titizlikle yürütülen istihbarat ve saha çalışmaları sonucunda gerçekleştirildi. Suçları kesinleşmiş ve uzun süredir firari olan bu şahıslar, adaletin karşısına çıkarılarak yargı süreçlerine sevk edildiler.

Asayiş Haberleri

Körfez’de kantinlere sıkı denetim
Böcek ilacıyla 8 yaşındaki çocuğun ölümüne sebep olan kiracı ve ilaç satısına 2 yıldan 15 yıla kadar hapis talebi
Kamyonet şarampole yuvarlandı: 1 yaralı
Örgüt üyesini jandarma yakaladı
18 ayrı suç kaydı ve hapis cezası ile aranan şahsı jandarma yakaladı
Iğdır’da Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerine ait iş yerine hırsızlık girişimi
Ordu’da çok sayıda suç kaydı bulunan 4 kişi yakalandı, 3’ü tutuklandı
Kağıt bobini otomobilin üzerine düştü
Jandarmanın durdurduğu aracın farından kaleşnikof şarjörü çıktı
Avcılar E5 Karayolu yan yolda henüz belirlenemeyen bir nedenle pikapla çok sayıda araca çarpan sürücü, diğer sürücülere adeta dehşeti yaşattı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedilirken, olay yerine çok sayı...