TCL Elektronik, yeni QD-Mini LED TV ve akıllı ev aletlerini tanıttı

TCL Elektronik, Orta Doğu ve Afrika pazarına yönelik çeşitli kategorileri kapsayan en yeni ürün serisini İstanbul’da düzenlenen özel bir lansman etkinliğinde tanıttı.TCL Elektronik, yeni ürün serisini İstanbul’da düzenlenen lansman etk...

TCL Elektronik, Orta Doğu ve Afrika pazarına yönelik çeşitli kategorileri kapsayan en yeni ürün serisini İstanbul’da düzenlenen özel bir lansman etkinliğinde tanıttı.
TCL Elektronik, yeni ürün serisini İstanbul’da düzenlenen lansman etkinliğinde tanıttı. Ayrıca şirket, Arsenal Efsanesi Martin Keown’un da katılımıyla gerçekleşen etkinlik sırasında Resmi Bölgesel Tüketici Elektroniği Ortağı olarak Arsenal Futbol Kulübü ile ortaklığını vurguladı.
Etkinlik, şirketin bölgedeki müşterilere birinci sınıf teknolojik yenilikler sunma konusundaki kararlılığını vurgulayan en son ürün serilerine tanıklık etmek üzere bölgenin dört bir yanından sektör temsilcilerini, medya temsilcilerini ve influencer’ları bir araya getirdi. Ürünler arasında, 2024 QD-Mini LED TV’lerde sergilenen yüksek görüntü kalitesinin yanı sıra yaşam tarzlarını daha sağlık ve rahat hale getirmek için tasarlanmış bir dizi iyileştirilmiş ev aletleri ve klimalar da yer alıyor.
TCL Endüstrileri Orta Doğu ve Afrika Genel Müdürü Sunny Yang lansmanla ilgili olarak heyecanını dile getirerek şunları söyledi: "Şirketimizin en yeni nesil QD-Mini LED TV’lerini tanıtmaktan heyecan duyuyoruz. Özellikle dünyanın en büyük QD-Mini LED TV’si olan TCL 115 X955 Max’i sergilemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Hedefimiz, en son teknolojiyi sunarak ve Orta Doğu ve Afrika pazarlarında birinci sınıf ve olağanüstü bir eğlence deneyimi sağlayarak tüketicilerimizin değişen ihtiyaçlarını karşılamaktır. Ayrıca, günlük hayatı kolaylaştırmak için tasarlanmış en yeni ev aletleri ürünlerimizi tanıtmak için sabırsızlanıyoruz. Bunlar arasında TCL FreshIN Serisi Klimalar, Free Ankastre Serisi Buzdolapları ve sektör lideri temizleme oranına sahip son teknoloji çamaşır makineleri yer alıyor."

Teknoloji Haberleri

Selçuk Bayraktar: "TEKNOFEST, en ücra köşedeki çocuğu alıp, onun zihin ve gönül dünyasında bir pencere açma duygusuyla düzenleniyor"
İzmir’in inovasyon ve teknoloji merkezi hedefine protokollü katkı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: “TEKNOFEST’ten çıkan geleceğin Aziz Sancar’ları, Selçuk Bayraktar’ları, Türkiye’yi geleceğe taşıyacak”
MERCAN 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezi’ni 10 ayda 92 bin kişi ziyaret etti
OMÜ’nün bilgi birikimi ve araştırma kapasitesi sanayi sektörüne aktarılacak
Ahmet Uluçay Bilim ve Sanat Merkezi Teknofest finalinde
TEKNOFEST ile bir buçuk milyon gencin gündemine teknoloji girdi
Bu eğitim uçakları ile geleceğin pilotları yetişecek
Öğretmenlerin işini kolaylaştıracak ’yapay zeka’ asistanı
Balıkesir sokaklarında elektrikli otobüs dönemi başlayacak