TBMM Başkanı Kurtulmuş, Maarif Okulu ve TÜRKPA Genel Sekreterliğini ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Bakü’de Uluslararası Maarif Okulu ve Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesinin (TÜRKPA) Genel Sekreterlik binasını ziyaret etti.TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, beraber...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Bakü’de Uluslararası Maarif Okulu ve Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesinin (TÜRKPA) Genel Sekreterlik binasını ziyaret etti.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, beraberindeki parlamento heyetiyle Azerbaycan’daki temaslarını sürdürüyor. Kurtulmuş, temasları çerçevesinde Türkiye Maarif Vakfının Bakü’de kurduğu Uluslararası Maarif Okullarını ziyaret etti. Öğrenciler tarafından kapıda çiçeklerle karşılanan Kurtulmuş, Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün ile okulu gezerek incelemelerde bulundu. Daha sonra okulda görevli olan öğretmenlerle bir araya gelen Kurtulmuş, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TÜRKPA’ya ziyaret
TBMM Başkanı Kurtulmuş, okul ziyaretinin ardından Bakü’deki TÜRKPA Genel Sekreterlik binasını ziyaret etti. TÜRKPA Genel Sekreteri Mehmet Süreyya Er ve görevliler tarafından kapıda karşılanan Kurtulmuş, toplantı salonuna geçerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kurtulmuş ve beraberindeki parlamento heyeti temaslarını tamamladıktan sonra akşam saatlerinde Bakü’den ayrılacak.

Siyaset Haberleri

İBB Başkanı İmamoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti
Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın sosyal medya paylaşımına ilişkin açıklama
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: "Demir-çelik üretimimiz 16,4 milyon tondan, 33,7 milyon tona çıktı"
Adalet Bakanı Tunç: "Darbecilerin yaptığı bir anayasayla yol yürümek Türkiye’ye yakışmaz"
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır Isparta’da
Bakan Yumaklı: "2025 için biyoteknik mücadele desteğini artırdık”
İBB Başkanı İmamoğlu: “Bu büyük millet kalbinde yer açtığını, iktidarın tertibiyle, tehdidiyle ve korkusuyla terk etmez”
İngiltere Dış İstihbarat Servisi Başkanı Moore: “İran’ın (İsrail’e) misilleme yapmayı deneyeceğinden şüpheleniyorum”
Bakan Bayraktar: "Şırnak’ta, Kato’da, petrol arayabiliyor üretebiliyorsak bunun başında elbette ki terörle mücadelede elde edilen başarılar var"
CIA Başkanı Burns: “Ateşkes için hem İsrail’in hem de Hamas’ın bazı tavizler vermesi gerekiyor"