Tayvan’da metroda bıçaklı saldırı: 3 yaralı

Tayvan’da metroda düzenlenen bıçaklı saldırıda 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Saldırgan, çevredekiler tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi.Tayvan’ın Taichung şehrindeki metroda bir kişi bıçaklı saldırı düzenledi. 20 yaş...

Tayvan’da metroda düzenlenen bıçaklı saldırıda 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Saldırgan, çevredekiler tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi.
Tayvan’ın Taichung şehrindeki metroda bir kişi bıçaklı saldırı düzenledi. 20 yaşındaki saldırgan, çantasından çıkardığı bıçak ve satırla rastgele metroda bulunanlara saldırdı. Saldırıda, 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Saldırganın elindeki satırı alarak kendini savundu
Saldırı anı çevredekiler tarafından anbean kayıt altına alınırken, görüntülerde, saldırganın yolcular tarafından engellenmeye çalışıldığı görüldü. Bir yolcunun saldırganın elindeki satırı alarak kendini savunduğu, başka bir yolcunun ise elindeki şemsiye ile saldırganı durdurmaya çalıştı.
Diğer yolcularında müdahalesi ile saldırgan etkisiz hale getirilerek, yaralı olarak polise teslim edildi. Saldırının yaşandığı Wenxin Chongde ve Wenxin Yinghua hatları arasındaki metro seferlerine ise kısa süreliğine ara verildi.

Asayiş Haberleri

Pendik’te silahlı çatışma: 1 ölü, 4 yaralı
Bursa’da hediyelik eşya mağazası alev alev yandı: Havai fişekler pe peşe böyle patladı
Düzce Valiliği’nden Düzcespor-Bursaspor açıklaması
Bursa’da korkutan fabrika yangını
Kontrolden çıkan otomobil, refüjü aşarak karşı şeritten gelen otomobilin üzerine düştü: 2 ölü, 3 yaralı
Balkondan düşen adam hastaneye kaldırıldı
Aksaray’da bir ilginç gözaltı: Geri geri adımlayarak götürüldü
Sevgilisi tarafından başından silahla vurulan kadın hayatını kaybetti
Amasya’da motosiklet kazası: 15 yaşındaki genç ağır yarandı
İsrail’de yaklaşık 500 bin kişiden Netanyahu’ya ateşkes çağrısı