TARİŞ’te devir teslim töreni yapıldı

TARİŞ 19 Nolu Alaşehir Üzüm Tarım Satış Kooperatifi 2022-2023 yılı olağan genel kurulunda başkan seçilen Ferhat Şen ve yönetimi görevi devraldı.Alaşehir Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında yapılan devir teslim töreninde Kooperatif Müdür...

TARİŞ 19 Nolu Alaşehir Üzüm Tarım Satış Kooperatifi 2022-2023 yılı olağan genel kurulunda başkan seçilen Ferhat Şen ve yönetimi görevi devraldı.
Alaşehir Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında yapılan devir teslim töreninde Kooperatif Müdürü Yılmaz Yıldırım yeni başkan Ferhat Şen’e çiçek vererek yani görevinde başarılar diledi. Yeni Başkan Ferhat Şen, "Yeni dönemimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun, önümüzdeki dönemde bize olan beklentilerin farkındayız, tüm beklentileri gerçekleştireceğiz, hepimize hayırlı olsun." dedi.

Ahmet Adak kooperatif Başkanı seçildi
S.S. 19 Nolu Alaşehir Üzüm Tarım Satış Kooperatifi başkanlığı için yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı için yapılan toplantı sonunda Ahmet Adak oy birliği ile kooperatif başkanı seçildi. Yönetim kurulunda bulunan Ahmet Adak, Muharrem Erel, Muhterem Aydın ve Mustafa Karaca, Ahmet Adak’ı oy birliğiyle yeni başkan olarak Ahmet Adak’ı seçti.
Ahmet Adak’ı ilk kutlayan ise eşi Hayriye Adak oldu. Haberi alan Hayriye Adak eşine çiçek vererek başarılar diledi.

Siyaset Haberleri

İBB Başkanı İmamoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti
Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın sosyal medya paylaşımına ilişkin açıklama
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: "Demir-çelik üretimimiz 16,4 milyon tondan, 33,7 milyon tona çıktı"
Adalet Bakanı Tunç: "Darbecilerin yaptığı bir anayasayla yol yürümek Türkiye’ye yakışmaz"
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır Isparta’da
Bakan Yumaklı: "2025 için biyoteknik mücadele desteğini artırdık”
İBB Başkanı İmamoğlu: “Bu büyük millet kalbinde yer açtığını, iktidarın tertibiyle, tehdidiyle ve korkusuyla terk etmez”
İngiltere Dış İstihbarat Servisi Başkanı Moore: “İran’ın (İsrail’e) misilleme yapmayı deneyeceğinden şüpheleniyorum”
Bakan Bayraktar: "Şırnak’ta, Kato’da, petrol arayabiliyor üretebiliyorsak bunun başında elbette ki terörle mücadelede elde edilen başarılar var"
CIA Başkanı Burns: “Ateşkes için hem İsrail’in hem de Hamas’ın bazı tavizler vermesi gerekiyor"