Tarım işçilerini taşıyan minibüsün karıştığı kazada yaralı sayısı 22’ye çıktı

Çorum’da işçi servisi ile tankerin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralı sayısı 22’ye çıkarken, hayatını kaybeden vatandaşın kimliği belli oldu.Kaza, sabah saatlerinde Çorum’un Alaca ilçesi Alaca-Zile karayolunda meydana geldi....

Çorum’da işçi servisi ile tankerin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralı sayısı 22’ye çıkarken, hayatını kaybeden vatandaşın kimliği belli oldu.
Kaza, sabah saatlerinde Çorum’un Alaca ilçesi Alaca-Zile karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Rıza Onar idaresindeki 06 BY 8188 plakalı Mercedes marka tanker ile karşı istikametten gelen Kemal Çam yönetimindeki 19 AEY 959 plakalı, tarım işçilerini taşıyan, Ford marka minibüs çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile savrulan minibüs ve tanker devrildi. Tankerdeki zift ise yere döküldü.

Yaralı sayısı 22’ye çıktı
Kazada her iki aracın sürücüsü ile minibüsteki 20 işçi yaralanırken, minibüste bulunan Nurten Akbaş ise hayatını kaybetti. Yaralılar olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, tanker, çekici ve minibüsün kaldırılması için çalışma başlatıldı.
Ekiplerin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

Tarım işçilerini taşıyan minibüsün karıştığı kazada yaralı sayısı 22’ye çıktıTarım işçilerini taşıyan minibüsün karıştığı kazada yaralı sayısı 22’ye çıktı

Asayiş Haberleri

Akçakoca’da hortum
Keşan’da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı
Uyuşturucunun etkisiyle ayakta uyudu, cebinden çalınan cep telefonunu ruhu bile duymadı
Berberi öldürüp beşikte saklanırken yakalanmıştı, hakkında istenen ceza belli oldu
Jandarma, Antalya’da 72 saatte 211 aranan şahsı yakaladı
Vali yardımcısının oğlunun katil zanlısı dolandırıcılık çetesinin üyesi çıktı
Bıçaklı saldırıya uğrayan esnaf yaralandı
Konya’da 19 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti
Tek teker ilerleyen motosiklet sürücüsü kamerada
Kuvöze alınan bebeğin kolu yandı