Sürüye kurt saldırdı: 2 küçükbaş hayvan telef oldu

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Gökçesaray Mahallesi’nde hayvancılıkla geçimini sürdüren Uğur Karakaya isimli vatandaşın sürüsüne kurt saldırdı. Saldırıda 2 küçükbaş hayvan telef olurken, 1 küçükbaş hayvan yaralandı.Olay, Gökçesaray Mahal...

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Gökçesaray Mahallesi’nde hayvancılıkla geçimini sürdüren Uğur Karakaya isimli vatandaşın sürüsüne kurt saldırdı. Saldırıda 2 küçükbaş hayvan telef olurken, 1 küçükbaş hayvan yaralandı.
Olay, Gökçesaray Mahallesi Göde Mevkii’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hayvancılıkla geçimini sürdüren Uğur Karakaya isimli vatandaşın sürüsüne dağlık alanda kurt ya da kurtlar saldırdı. Vahşi hayvanların hedefi olan 3 küçükbaş hayvanın 2’si telef olurken 1’i de karın ve boyun bölgesinden ağır yaralandı. Yaralı hayvanına kendisi müdahale eden Karakaya, hayvanın açık yaralarına dikiş atıp, ilaç tedavisi gerçekleştirdi. Konuyla ilgili bilgi veren Karakaya, “Bugün benim tekelerden 2 tanesini kurt telef etti, bu yaralı. Çok büyük bir dikiş attım buraya. Yapacak bir şey yok. Tekinin ağzından köpük geliyor. Boğazı delik, boğazında 4 tane delik var” dedi.

Asayiş Haberleri

Kapaklı’da kimyasal fabrika yangını dron ile görüntülendi
Karaman’da her ürünün 100 liradan satışa sunulduğu mağaza açılışında izdiham yaşandı
Şanlıurfa’da otomobile silahlı saldırı: 1 ağır yaralı
Vatandaştan trafik ışığı isteği
Samsun’da hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Erzin’de şarampole devrilen tırın sürücüsü yaralandı
13 Yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
MSB: "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit ettiği 2 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi."
Silahlı yağma suçundan aranan şahıs JASAT’tan kaçamadı
Kayseri’de silahlı kavga: 1 ölü