Şura öğretmene başarı ödülü

Malatya’nın Arapgir ilçesinde 5.9 büyüklüğündeki depremde panikleyen özel ihtiyaçlı öğrenciyi kucağına alarak dışarı çıkaran öğretmen Şura Özçelik başarılı ödülü ile taltif edildi.Malatya’nın, Kale ilçesinde 10.46’da meydana gelen ve ç...

Malatya’nın Arapgir ilçesinde 5.9 büyüklüğündeki depremde panikleyen özel ihtiyaçlı öğrenciyi kucağına alarak dışarı çıkaran öğretmen Şura Özçelik başarılı ödülü ile taltif edildi.
Malatya’nın, Kale ilçesinde 10.46’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 5.9. büyüklüğündeki depremde Arapgir ilçesinde bulunan Mehmet Akif İlkokulu’nda görev yapan öğretmen Şura Özçelik depremde panikleyen özel ihtiyaçlı öğrenciyi kucağında taşıyarak güvenli alana çıkardı.
Olayın anbean kameralara yansıdığı olay sonrası öğretmen Şura Özçelik Malatya Valisi Seddar Yavuz tarafından başarı ödülü ile taltif edildi.
Programda konuşan Vali Yavuz, Şura öğretmenin örnek bir davranışta bulunduğunu belirterek, tüm eğitim camiasına şükranlarını sunduğunu söyledi.
Mehmet Akif İlkokulu Özel Eğitim Öğretmeni Şura Özçelik ise Vali Yavuz’a teşekkür ederek, ilk kez yaşamış olduğu deprem sonrası panikleyen öğrenciyi kucağında taşıyarak güvenli alana çıkardığını ifade etti.

Şura öğretmene başarı ödülü

Güncel Haberleri

Malatya Kale depreminde 249 kişi kaçarken yaralandı
Park halindeki araç aniden alev aldı
5. Uluslararası Turgut Özal Ekonomi ve Siyaset Kongresi
Yeni Malatyaspor ligden çekilme talebini TFF’ye iletti
5,9’luk depremle sarsılan Malatya’da ağır hasarlı binalar yıkılıyor
MAGINDER Başkanı Karademir’den deprem uyarısı: “Hazırlıksız yakalanıyoruz”
Şener Eroğlu, Tunus’ta Türkiye’yi jüri olarak temsil etti
Hatice Akbaş’a Malatya Girişim Gurubu’ndan ödül
FKA, “Fırat Bölgesi” Yöresel Ürünlerini YÖREX’te Tanıttı
Milletvekili Ölmeztoprak: “Depremin izlerini silmeye devam edeceğiz”