Sultanhisar’daki yangın büyük ölçüde kontrol altına alındı

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde zirai alanda çıkan yangın itfaiye ve vatandaşların hızlı müdahalesiyle büyük ölçüde kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.Yangın, Sultanhisar ilçesi Eski Hisar ile Salava...

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde zirai alanda çıkan yangın itfaiye ve vatandaşların hızlı müdahalesiyle büyük ölçüde kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yangın, Sultanhisar ilçesi Eski Hisar ile Salavatlı mahalleri arasındaki bölgede çıktı. Edinilen bilgiye göre henüz bilinmeyen bir nedenle zirai alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, hızla alevlere müdahale etti. Yangını duyan mahalle sakinleri de traktörlerine bağladıkları tankerler ve iş makineleri ile yangını söndürme çalışmalarına destek oldu. Yangın büyük ölçüde kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Yapılan ilk incelemelere göre yangının söndürülmemiş sigara izmaritinden çıktığı düşünülüyor.

Asayiş Haberleri

Haliç Köprüsü’nde asfalt yenileme çalışması: Ankara istikameti trafiğe kapatıldı
Esenler’de 6 katlı bina oluşan çatlaklar nedeniyle tedbir amaçlı boşaltıldı
Emniyet kemeri takılı olan sürücü takla atan araçtan yara almadan kurtuldu
Yalova’da baba, tartıştığı oğlunu pompalı tüfekle vurarak öldürdü
Karaman’da takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı
Aile içi kavga kanlı bitti: Damat, kayınvalidesi ile kayınbabasını bıçakladı
Sosyal medyadan provokatif paylaşıma 8 gözaltı
Gökyüzü şimşeklerle aydınlandı, izleyenler hayran kaldı
Şırnak Bölge Hastanesinde yangın çıktı
İzmir merkezli DEAŞ operasyonunda 18 tutuklama