Sultangazi’de facianın eşiğinden dönüldü: Yokuş aşağı kayan tır park halindeki aracın üzerine düştü

Sultangazi’de freni boşalarak yokuş aşağı kayan tır, binanın önündeki jeneratöre çarpıp park halindeki hafif ticari aracın üzerine düştü. Yaşanan olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.Olay dün saat 14.00 sıralarında...

Sultangazi’de freni boşalarak yokuş aşağı kayan tır, binanın önündeki jeneratöre çarpıp park halindeki hafif ticari aracın üzerine düştü. Yaşanan olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.
Olay dün saat 14.00 sıralarında Uğur Mumcu mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, çiğköfte imalatı yapan bir fabrikaya malzeme getiren tırın şoförü, aracı park ettikten sonra aşağı indi. Bir süre sonra freni boşan tır, sokağın dik yokuş olması nedeniyle kaymaya başladı. Önce fabrika önündeki jeneratöre çarpan tır, duvarın dibindeki hafif ticari aracın üzerine düştü. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri bölgeyi güvenlik şeridi ile çevirirken, başka bir kaza yaşanmaması için önlem aldı. Polis ekipleri ise olay yerinde incelemeler yaptı. Kazada zarar gören hafif ticari araç, çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkartılırken, duvarı üzerinde kalan tır ise olay yerine çağrılan çekiciyle bulunduğu yerden kaldırıldı. Olayda ölen ya da yaralananın olmazken, duvar üzerindeki tır, dron kamerasına yansıdı.

Asayiş Haberleri

Esenler’de evine gittiği arkadaşını öldürüp, cesedin fotoğrafını çekti
Kahramanmaraş’ta 540 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi
Jandarma 7 ilçede zehir tacirlerine operasyon düzenledi
Hareket halindeki aracın üzerine kaya parçası düştü
Gölbaşı’da park halindeki araç yandı
Kırklareli’nde eş zamanlı uyuşturucu operasyonu: 18 gözaltı
Çok sayıda hırsızlık olayının şüphelisi Adıyaman’da yakalandı
Zabıtaya kızdı, tezgahı yaktı
Taksim’de hatalı sollama kazaya neden oldu: Motosiklet ile lüks araç birbirine girdi
MSB: "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde belirlediği 3 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi."