Su ve Hera uyuşturucu tacirlerine korkulu rüyası oldu

Erzurum Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı narkotik ekipleri, narkotik madde arama köpekleri Su ve Hera ile başarılı operasyonlara imza atmaya devam ediyor.Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Erzu...

Erzurum Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı narkotik ekipleri, narkotik madde arama köpekleri Su ve Hera ile başarılı operasyonlara imza atmaya devam ediyor.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Erzurum genelinde uyuşturucu madde ticareti, kullanma ve nakline yönelik 19-26.09.2024 tarihleri arasında narkotik madde arama köpekleri Su ve Hera ile yapılan çalışmalarda; 4 kilo 495 gram skunk maddesi, 3 kilo 535 gram metamfetamin maddesi, 310 gram sentetik kannabinoid maddesi, 2 adet sentetik ecza, 1 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet fişek, uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen toplamda 10.450 TL ele geçirildi.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Yapılan çalışmalar sonucu Ö.Ç.(38), E.T.(29), E.Ö.(45), M.A.(30), O.D. (40), C.A.(42) ,K.Z. (49) ve H.B.(31) isimli 8 şahıs tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.” denildi.

Asayiş Haberleri

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari, “İsrail vatandaşlarını savunacağız ve İran füzelerine uygun yer ve zamanda karşılık vereceğiz” dedi.
Uşak’ta 2 uyuşturucu satıcısı tutuklandı
Ürdün, İran’ın İsrail’e yönelik füze saldırısının ardından hava sahasını uçuşlara kapattı.
Antalya’da dubleks dairenin terası alev alev yandı, mahalleli sokağa döküldü
İsrail’deki silahlı saldırıda 8 kişi öldü
İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail’e düzenlenen füze saldırısını doğrulayarak, “Haniye, Nasrallah ve Nilfuruşan’ın intikamı için işgal topraklarının kalbini hedef aldık. Siyonist rejim İran’ın saldırılarına karşılık...
İran devlet televizyonu, İran’ın İsrail’e yönelik saldırılarının başladığını duyurarak, “Yüzlerce balistik füze İsrail hedeflerine ateşlendi” ifadelerini kullandı.
Güngören’de silahlı saldırı: 3 kişi yaralandı, olay güvenlik kamerasına yansıdı
Bahçede yakılan ateş yangın çıkardı, golf arabası küle döndü
İran, İsrail’e füze saldırısı başlattı