Sinyal vermeden yola çıktı: Otomobiline çarpan motosikletliyi suçladı

Sakarya’nın Karasu ilçesinde sinyal vermeden park yerinden çıkan otomobile motosiklet çarptı. Maddi hasarın meydana geldiği kazada otomobil sürücüsü kadın, 'Döndüğümü görmüyor musun? Çok da yavaş dönüyorum' diyerek motosikletliyi suçladı.

Sakarya’nın Karasu ilçesinde sinyal vermeden park yerinden çıkan otomobile motosiklet çarptı. Maddi hasarın meydana geldiği kazada otomobil sürücüsü kadın, "Döndüğümü görmüyor musun? Çok da yavaş dönüyorum" diyerek motosikletliyi suçladı.
Doğu Karadeniz Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, sinyal vermeden park yerinden çıkan ve ‘U’ dönüşü yapmaya çalışan otomobile motosiklet çarptı. Maddi hasarın meydana geldiği kazada otomobil sürücüsü kadın, "Döndüğümü görmüyor musun? Kör noktamda kaldın, çok da yavaş dönüyorum" diyerek motosikletliyi suçladı. Yaşanan kaza anı ise motosikletlinin kask kamerasına yansıdı. Görüntülerde, seyir halindeki motosikletin sinyal vermeden park yerinden çıkan otomobile çarpması, motosikletli ile kadın otomobil sürücüsü arasında geçen diyaloglar yer alıyor.

Sinyal vermeden yola çıktı: Otomobiline çarpan motosikletliyi suçladı

Asayiş Haberleri

Berber dükkanındakilere kurşun yağdıran şahıs yakalandı
Yoğun kar zincirleme kazalara yol açtı: Toplam 21 araç birbirine girdi, 4 kişi yaralandı
Sinop’ta sahte ve kaçak alkol operasyonu: 3 gözaltı
İBB’ye yönelik yürütülen soruşturmasında toplam 52 şirkete kayyum atandı
Mattia Ahmet Minguzzi’nin ailesine tehdit mesajı atan 5 şüpheli tutuklandı
Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Mattia Ahmet Minguzzi’nin ailesine tehdit mesajı atan 5 şüpheli hakkında tutuklama talebi
Yozgat’ta hafif ticari araç devrildi: 2 kişi yaralandı
Ankara Valiliği: "Kız öğrenciye yönelik akran zorbalık görüntülerini içeren olay ile ilgili olarak tahkikat başlatılmıştır"
Erzurum’da FETÖ/PDY üyesi yakalandı