Sinop’ta trafik denetiminde 83 bin lira ceza kesildi

Sinop’ta polis ekipleri tarafından çok sayıda otomobil ve motosiklet sürücüsüne alkol ve kimlik denetimi yapıldı. Yapılan denetimde 83 bin 247 lira para cezası uygulandı.Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiple...

Sinop’ta polis ekipleri tarafından çok sayıda otomobil ve motosiklet sürücüsüne alkol ve kimlik denetimi yapıldı. Yapılan denetimde 83 bin 247 lira para cezası uygulandı.
Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yaz sezonunda artan trafik kazalarının önüne geçmek için kent genelinde denetimlerini sürdürüyor. Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleştirilen kontrollerde çok sayıda araç ve motosiklet sürücüsüne kimlik ve alkol denetimi yapıldı.
Yapılan denetimlerde alkollü araç kullanmaktan 1 sürücüye işlem yapılırken, ehliyetsiz araç kullanan 4 sürücü tespit edildi. Ayrıca, kasksız motosiklet kullanan 10 sürücüye, yetersiz ehliyetle araç kullanan 2 sürücüye ve muayenesiz trafiğe çıkan 2 araca cezai işlem uygulandı. Yüksek sesle müzik çalan 3 sürücüye de ceza kesildi. Denetimlerin sonucunda toplam 83 bin 247 lira para cezası uygulandı.

Asayiş Haberleri

Çanakkale açıklarında 25 kaçak göçmen yakalandı
Kadını kocası, kocayı da kayınbabası vurdu: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Burdur ve Karabük’te idare mahkemesi kurulmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de
Sakarya’da kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı: 2 yaralı
D-650’de tıra arkadan çarpan motosikletin 18 yaşındaki sürücüsü öldü
Yol verme kavgası kanlı bitti: Balkondaki bir kişiye mermi isabet etti
Oba Makarna fabrikasındaki patlamada 6 şüpheli gözaltına alındı
Myanmar’ı vuran tayfunda can kaybı 268’e yükseldi
Samsun’da minibüs ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Bursa’da motosikletin çarptığı yaya metrelerce savruldu