Sinop’ta fırından 10 bin TL çalan şüpheli kovalamaca sonrası yakalandı

Sinop’ta gece saatlerinde bir fırından 10 bin TL çaldığı iddia edilen şahıs birkaç saat sonra Uğur Mumcu Caddesi’ndeki bir bakkalda alışveriş yaparken bekçiler tarafından fark edildi. Şüpheli, yaşanan kovalamaca sonrası kıskıvrak yakalandı...

Sinop’ta gece saatlerinde bir fırından 10 bin TL çaldığı iddia edilen şahıs birkaç saat sonra Uğur Mumcu Caddesi’ndeki bir bakkalda alışveriş yaparken bekçiler tarafından fark edildi. Şüpheli, yaşanan kovalamaca sonrası kıskıvrak yakalandı.
Olay, Kartal Caddesi üzerindeki Canel Ekmek Fırını’nda, gece saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Kasadan 10 bin TL çalınmasının ardından kaçan şüpheli, polis ve bekçiler tarafından her yerde aranmaya başlandı. Saat 01.30 sıralarında, Uğur Mumcu Meydanı’nda bulunan bir bakkala alışveriş yapmak için giren U.T.(36) o sırada bakkalda bulunan bekçiler tarafından fark edildi. Bekçiler, hırsızlık zanlısının eşkaline uyan şahsı tanıdıktan sonra hemen harekete geçti. U.T. bekçileri fark edince hızla kaçmaya başladı. Atatürk Caddesi’nde başlayan kovalamaca, Kaledibi Aralığı Sokak üzerinden Kıbrıs Caddesi’ne kadar devam etti. Nefes kesen kovalamaca sonucunda bekçiler, U.T.’yi Kıbrıs Caddesi üzerinde kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan şahıs, polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Asayiş Haberleri

Hasarlı evin çöken balkonunun altında kalan 2 kişi öldü
İsrail ordusuna ait 2 tank Lübnan’daki Birlemiş Milletler (BM) Barış Gücü üssüne güç kullanarak girdi.
Esenyurt E-5 karayolunda 4 araç zincirleme kazaya karıştı: 1 yaralı
Şırnak’ta 7 bölge 15 gün süreyle “geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildi
Alev topuna dönen araç kontrolden çıkarak otoyolda paniğe neden oldu
Üzerinde fazla parayla yakalanmak istemeyen dilencinin para oyununu zabıta bozdu
Minibüs ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 6 yaralı
Kontrolden çıkan elektrikli bisikletin sürücüsü düşerek yaralandı
10 yaşındaki çocuğun kullandığı elektrikli bisiklete dolmuş çarptı
16 yaşındaki kıza çarpıp ağır yaralayan ehliyetsiz sürücü tutuklandı