Şile’de iki hafriyat kamyonu çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Şile’de iki hafriyat kamyonunun kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Kazaya karışan kamyonlar dron ile görüntülendi.Kaza, Şile’de Avcıkoru Mahallesi Kömürlük yolu üzerinde saat 15.00 sıralarınd...

Şile’de iki hafriyat kamyonunun kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Kazaya karışan kamyonlar dron ile görüntülendi.
Kaza, Şile’de Avcıkoru Mahallesi Kömürlük yolu üzerinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, karşı yönlerde seyreden İbrahim Halil Demir yönetimindeki 34 KU 0907 plakalı hafriyat kamyonu ile Recep Deveci yönetimindeki 34 KAA 470 plakalı hafriyat kamyonu yolda kafa kafaya çarpıştı. 34 KU 0907 plakalı hafriyat kamyonunun kupa kısmı koparak yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye sağlık ekipleri ile jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı çalışmada, Recep Deveci’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi, diğer sürücü ise ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle yolda bir süreliğine trafik akışı sağlanamadı. Ekiplerin olay yerindeki incelemelerinin ve kamyonların olay yerinden kaldırılmasının ardından yolun tekrar trafiğe açılması bekleniyor.
Öte yandan kazaya karışan kamyonlar havadan görüntülendi.

Asayiş Haberleri

Siverek’te silahlı kavga: 5 yaralı
Elazığ’da trafik kazası sonrası iki taraf birbirine girdi
ABD’yi vuran Helene Kasırgası’nda bilanço artıyor: 20 ölü
Van’da el freni çekilmeyen araç şarampole yuvarlandı
Takla atan otomobil hurdaya döndü: Sürücü yaralandı
Sultanbeyli’de 15 araçlı zincirleme kaza: 5 yaralı
Kontrolden çıkan tır ağaçlık alana daldı, sürücü yaralandı
Zonguldak’ta 129 kişiye usulsüz rapor düzenlediği iddia edilen 3 kişi tutuklandı
Edremit’te zeytinlik alanda yangın
İsrail’in Beyrut saldırısında 2 kişi hayatını kaybetti