Şiddete maruz kalan çoban Nail’in hayatı yürek burktu

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesi Çokak Mahallesi’nin kırsalında iki kız kardeşten biri tarafından sopayla dövülerek darp edilen çoban Nail’in hayatı yürek burktu. Engelli kardeşleri ve annesi ile yaşamını sürdüren aile köylülerin yardımıyla...

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesi Çokak Mahallesi’nin kırsalında iki kız kardeşten biri tarafından sopayla dövülerek darp edilen çoban Nail’in hayatı yürek burktu. Engelli kardeşleri ve annesi ile yaşamını sürdüren aile köylülerin yardımıyla hayatlarına devam ediyor.
Kahramanmaraş’ta genç kız tarafından dövülen ve bir diğeri tarafından kameraya kaydedilen çoban Nail Yener’in hayatı yürek burkuyor. Genç kız tarafından sopayla şiddete maruz kalan Nail ailesi ile yaşamını sürdürüyor.
Nail’in babası 1995 yılında vefat etti. 78 yaşındaki anne Eşe, ağabeyleri Mehmet (53) ve Osman Yener (49) ile yaşam mücadelesi veren aile köylülerin yardımı ile hayata tutunuyor. Yaşadığı travmayı atlatmaya çalışan Nail ise evde dinleniyor.
Şiddete maruz kalan çoban Nail, “Ben oturuyordum suçsuz yere dövdüler benden içki almamı istediler. Benim yaşlı bir annem var iki ağabeyim var üç kardeşiz garibanım kimseye zararımız yok” dedi.

Yerel Haberleri

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş’tan gazetecilere veda ziyareti
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: “Kur’an, ilkeler, ölçüler ve kurallar barındıran evrensel bir rehberdir”
TÜBİTAK projesi kapsamında Çaycuma’da öğrenciler manda yoğurdunu tattılar
Turgutlu’nun sevilen imamı emekli oldu
Vali Aksoy’dan Türk Dil Bayramı mesajı
Narin için kemençeyle yakılan ağıt sosyal medyada gündem oldu
"Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu panel yapıldı
Kızılay Alaca şube Başkanlığı’na Akif Yurt atandı
Yanlışlıkla çöpe atılan 2 cep telefonu, çöp toplama merkezinde didik didik aranarak bulundu
Erzurum polisinden şefkat eli