Seydikemer’de kursiyerlerin el emeği ürünleri sergilendi

Seydikemer Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Seydikemer Kapalı Spor Salonunda sergi düzenlendi.Açılış kurdelesi, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Ba...

Seydikemer Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Seydikemer Kapalı Spor Salonunda sergi düzenlendi.

Açılış kurdelesi, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Kenan Uygun, protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla kesilen sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kaymakam Yıldız Büyüker’in stantları gezerek el işi ürünleri, yemekler, ahşap oymacılık, kilim ve halı ürünleri gibi birçok eseri incelemesi büyük ilgi topladı. Ayrıca çanta ve kukla oyuncakların da sergilendiği etkinlikte, halk eğitimi merkezi kursiyerlerinin emekleri göz doldurdu.

Seydikemer Halk Eğitimi Merkezi’nin düzenlediği bu etkinlik, kursiyerlerin el becerilerini ve sanatsal yeteneklerini sergileme fırsatı sundu. Sergilenen ürünler, ziyaretçilerden büyük beğeni toplarken, Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nın önemine bir kez daha dikkat çekildi.

Türkiye Haberleri

Kula’nın kurtuluşunun 102. yılı etkinliklerinde İnci Mercan rüzgarı esti
Bolu Dağı Tüneli’nin Ankara-İstanbul istikameti hizmete açıldı
Bakan Memişoğlu’ndan kaza yapan ambulans ekibine geçmiş olsun ziyareti
Hac Umre Seyahat Acentaları Derneği uyardı: “Ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için son tarih 16 Eylül”
Sultangazi Belediyesi 5. Yaz Spor Okulları Kapanış Programı düzenledi
Bolu Dağı Tüneli trafiğe açıldı: Trafik çilesi bitti
Herkes merak ediyordu; sebebi belli oldu
Büyükkılıç’tan, Kayseri’nin zirvesinde esnaf ziyareti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan vatandaşlara çağrı: “Lütfen ihbar edin”
Bursa’da insanların düşmesine sebep olan çukur onarıldı