Serdivan Çocuk Akademisi’nde yaz dönemi başlıyor

Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi okulların kapanmasıyla birlikte yaz dönemi programlarının kayıtlarına başlıyor.Kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra, çocukların sosyal ve kişisel gelişimlerine de katkı sağlayan Serdivan Belediy...

Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi okulların kapanmasıyla birlikte yaz dönemi programlarının kayıtlarına başlıyor.
Kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra, çocukların sosyal ve kişisel gelişimlerine de katkı sağlayan Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi yaz dönemi kayıtlarının 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacağı belirtildi. 2 Temmuz-27 Temmuz tarihleri arasında toplamda 4 hafta sürecek programın Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma-Cumartesi günleri 3-14 yaş gruplarına yönelik olacağı ifade edildi.
Kayıtlarının her hafta Pazartesi günü saat 10.00 da yenileneceği ücretsiz atölyelere her Pazartesi saat 10.00’da fikirvesanat.org adresinden online kayıt yapılabileceği ve bir öğrencinin haftalık bir 2 farklı ders seçebileceği belirtildi. Serdivan Çocuk Akademisi Yaz Dönemi dersleri şu şekilde: Kur’an-I Kerim, Gitar, Karakalem, Çocuk Tiyatrosu, Piyano, İngilizce Oyun Atölyesi, Görsel Sanatlar Atölyeleri, Hareket Beceri Atölyeleri, Duyusal Oyun Atölyeleri.

Yerel Haberleri

5 ismin içinde kayboldu, kendini bulmak için tespit davası açtı
Rektör Sözbir ödül kazanan öğrencilerle bir araya geldi
DTSO ile Düzce Üniversitesi eğitim protokolü imzaladı
Elazığ’da sabah namazı buluşmaları devam ediyor
49 torun sahibi olan kadın, 100 yaşında hayatını kaybetti
İş güvenliği masaya yatırıldı
Düzce’de camiler sürekli temizleniyor
Hızlı iş bulma imkanı sağlayacak
Din görevlileri arama kurtarma ekibi kurdu
Büyükşehir şehrin her köşesinde çocuklara ‘Bir Hikaye Bin Neşe’ götürüyor