Selçuk Bayraktar: “Son nefesimize kadar tam bağımsızlık yolunda çalışmaya devam edeceğiz”

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, “Biz TUSAŞ’taki çalışma arkadaşlarımızda gördüğümüz kararlılık gibi son nefesimize kadar bu alanda tam bağımsızlık yolunda çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye inanılmaz bir yol aldı. Dünyanın en...

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, “Biz TUSAŞ’taki çalışma arkadaşlarımızda gördüğümüz kararlılık gibi son nefesimize kadar bu alanda tam bağımsızlık yolunda çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye inanılmaz bir yol aldı. Dünyanın en büyük insansız hava aracı üreticisi oldu” dedi.
BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, SAHA EXPO’da savunma sanayisinin öncü firmalarının stantlarını gezdi. Türkiye’nin tam bağımsızlığı yolunda son nefeslerine kadar çalışacaklarını belirten Bayraktar, “Milletimizin başı sağ olsun. Hem yaralılarımızı, hem şehit ailelerimizi ziyaret ettik hem de cenazelerine katıldık. Onlar ülkemizin tam bağımsızlığı yolunda çalışırken şehit oldular. Biz TUSAŞ’taki çalışma arkadaşlarımızda gördüğümüz kararlılık gibi Allah bize ne kadar nefes verdiyse son nefesimize kadar bu alanda tam bağımsızlık yolunda çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye inanılmaz bir yol aldı. Dünyanın en büyük insansız hava aracı üreticisi oldu. Tüm pazarın yüzde 65’ine sahip. Dünyada SİHA’larla kazanılan ilk savaşı kazandı. Biz bu alandaki liderliğimizi korumak üzere ve hem gök vatandaki bağımsızlığımızın teminatı olması sebebiyle çalışmalarımıza tam bir kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Haberleri

Kırımoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu’ya taziye ziyareti
Kayseri’de vatandaşlar terörü lanetledi
Bakan Işıkhan’dan TUSAŞ çalışanlarına başsağlığı ziyareti
Türkiye’nin ilk milli vurucu İHA’sı KARGU ve gözcü İHA’sı TOGAN’ın uçuşları nefes kesti
Ulaş, Uğur Şirketler Grubu’nun başarılarını anlattı
Başkan Seçer: "Terörü lanetliyorum"
Marmaris, 29 Ekim’e hazırlanıyor
Beyşehir’de okul kantinleri ve yemekhaneler denetlendi
Sultangazi’deki Hoş Geldin Bebek" programında çocuklar gönüllerince eğlendi
Giresun Belediyesi tüm konserleri iptal etti