Sekmen: “Şehrimizi daha ileri taşımaya kararlıyız”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Enerji Kentleri Birliği toplantısı için Erzurum’a gelen konuklarına şehirdeki tarihi ve turistlik alanlardaki çalışmaları anlattı.Misafirlerle birlikte şehrin bir çok noktasına giden v...

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Enerji Kentleri Birliği toplantısı için Erzurum’a gelen konuklarına şehirdeki tarihi ve turistlik alanlardaki çalışmaları anlattı.
Misafirlerle birlikte şehrin bir çok noktasına giden ve bilgi veren Başkan Sekmen, “Enerji Kentleri Birliği toplantımız için şehrimize gelen değerli misafirlerimizi Erzurum’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Erzurum’un tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtırken, şehrimizde hayata geçirilen yatırımları da kendilerine detaylı olarak sunduk. Özellikle enerji sektöründe yapılan çalışmalarımızı ve gelecek projelerimizi misafirlerimizle paylaşarak, Erzurum’un bu alandaki potansiyelini bir kez daha vurguladık. Erzurum, enerji yatırımları ve gelişen altyapısı ile bölgenin parlayan yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Şehrimizi her alanda ileriye taşımak için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.” dedi.

Yerel Haberleri

Pasinler’de deprem korkuttu
Pazaryeri ilçesi 3 gündür susuz
HAYDİ Ekipleri çocuklara hayvan sevgisini anlattı
Mersin’de çöp evden tonlarca atık çıktı
Çorum heyeti, Güney Kore’de Türk şehitliğini ziyaret etti
Zonguldak’ta “1. LİYAKAD Eğitim Semineri” gerçekleştirildi
Antalya’da fuar alanına girip dron kovalayan köpek gülümsetti
BEUN, Türkiye’nin en iyi üniversiteleri arasında yer aldı
Ünlü Kebapçı Arif Develi hayatını kaybetti
Elazığ’da 4’üncü Tarım Fuarı açıldı