Şehit ve gazi aileleri derneğinden CHP’li Özkan’a tepki

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, “Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanımıza karşı kullandığı her cümle had sınırlarını aşmıştır. 22 yıldır yaptıkları hizmetler ve eserlerle Türkiye’ye çağ...

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, “Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanımıza karşı kullandığı her cümle had sınırlarını aşmıştır. 22 yıldır yaptıkları hizmetler ve eserlerle Türkiye’ye çağ attıran AK Parti Hükümeti ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden başıboş vekille, millet olarak cevabı ilk fırsatta vereceğiz” dedi.
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, “sosyal medya platformu X üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldığı ve alenen hakaret dolu cümleleri sarf ettiğini hatırlattı.
“Gazi meclisimizin çatısı altında Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanımıza karşı kullandığı her cümle had sınırlarını aşmıştır” diyen Özkan, “22 yıldır yaptıkları hizmetler ve eserlerle Türkiye’ye çağ attıran AK Parti Hükümeti ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden başıboş vekille millet olarak cevabı ilk fırsatta vereceğiz. Tuncay Özkan, sahip olduğu KanalTürk’ü FETÖ’cülere satmıştı. Özkan, bununla iftihar ederek FETÖ finansörlerinden Akın İpek’e teşekkür etmişti. Cumhurbaşkanımıza yapılan her hakaret bizlere yapılmıştır. CHP kendi için de de siyasette ve vicdanlarda gittikçe çukura batan hadsiz ve milleti tanımaz oldu yoldan çıkan CHP milletvekilleri hesap versin ceza alsın. Recep Tayyip Erdoğan isteseniz de istemeseniz de bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanıdır” dedi.

Siyaset Haberleri

Ticaret Bakanı Ömer Bolat: “Türkiye tarımda güçlü bir ülke”
Bandırma’da kent lokantası, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla açıldı
ABD: "Lübnan’daki patlamalardan haberdar değildik, bir dahlimiz yok"
Ürdün ordusu, İHA ile sızma girişimini engelledi
Dışişleri Bakanı Fidan, Lübnan Başbakanı Mikati ile telefonda görüştü
AK Parti Sözcüsü Çelik: "İsrail’in saldırganlığının, bu katliam şebekesinin cinayet işlemekte hiçbir sınırı olmadığını gösteriyor"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Sırada sivil anayasa yapılması var"
Gürcistan’da LGBT propagandasını yasaklayan düzenlemeye nihai onay
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yılmaz, ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi İşler Müsteşar Vekili Bass ile görüştü
Mevlüt Çavuşoğlu: “Mart ayında Alanya-Antalya Otobanı yapım çalışmasına başlanmış olacak”